Tags: életbarát, fürdőszobai, tisztítószer, 0.5, l, greenbiotic, cleaning

Életbarát fürdőszobai tisztítószer 0,5 l

Életbarát fürdőszobai tisztítószer 0,5 l - Greenbiotic

Életbarát fürdőszobai tisztítószer 0,5 l - Cleaning - 1.099Ft

1,290Ft
  • Ex Tax:1,016Ft
  • Unit gross price: 2,580Ft/liter
  • Unit net price: 2,031Ft/liter
  • Brand: Greenbiotic
  • Product Code: Greenbiotic
  • Availability: Out of stock
  • Delivery deadline: - For products in stock, the expected delivery time is 1-2 working days with GLS and 5-7 working days with MPL.
A Greenbiotic fürdőszobai tisztítószer természetes tiszta illatot biztosít, természetes összetevőkkel, élet- és környezetbarát módon. Hatékonyan távolítja el a vízkövet és a szappanmaradékokat a csempéről és minden fürdőszobai felületről.A bio felületaktív anyagok hozzájárulnak az egészséges baktéri..

A Greenbiotic fürdőszobai tisztítószer természetes tiszta illatot biztosít, természetes összetevőkkel, élet- és környezetbarát módon. Hatékonyan távolítja el a vízkövet és a szappanmaradékokat a csempéről és minden fürdőszobai felületről.

A bio felületaktív anyagok hozzájárulnak az egészséges baktérium háztartás létrejöttéhez az otthonodban és az egészségre nem káros módon segítenek a fürdőszoba tisztántartásában. 

A Greenbiotic fürdőszobai tisztítószert nyugodtan használhatod akkor is ha gyerek vagy kutya van a lakásban. A Greenbiotic tisztítószerek minden feltételnek megfelelnek, amit az ÖKO tisztítószerekkel szemben támasztanak.

Tulajdonságok:

Vegán

Biológiailag jól lebomló termék

Foszfát- és parabén-mentes

Klórmentes

Pálmaolaj mentes

Állatokon nem tesztelt

Újrahasznosítható műanyag csomagolás

Összetevők: Probiotikus eredetű nemionos bio felületaktív anyag <5%, nemionos felületaktív anyag <5%, citromsav, illatanyag.

Használata: Permetezze közvetlenül a fürdőszobai tisztítandó felületre majd egy kis idő elteltével törlőkendővel törölje le. 

Figyelem! A termék nem használható savérzékeny felületeken, mint a márvány vagy a terrazzo dekor csempe és néhány zománcozott felület. 

Kiszerelés: 0,5 L

Ingredients
Ingredients Ingredients: Probiotikus eredetű nemionos bio felületaktív anyag <5%, nemionos felületaktív anyag <5%, citromsav, illatanyag.