Tags: életbarát, mosogatószer, 0.5, l, greenbiotic, detergents

Életbarát mosogatószer 0,5 l

Életbarát mosogatószer 0,5 l - Greenbiotic

Életbarát mosogatószer 0,5 l - Detergents - 1.099Ft

1,190Ft
  • Ex Tax:937Ft
  • Unit gross price: 2,380Ft/liter
  • Unit net price: 1,874Ft/liter
  • Brand: Greenbiotic
  • Product Code: Greenbiotic
  • Availability: Out of stock
  • Delivery deadline: - For products in stock, the expected delivery time is 1-2 working days with GLS and 5-7 working days with MPL.
Citrom illatú környezetbarát mosogatószer.A Greenbiotic életbarátt mosogatószer természetes összetevőivel hatékonyan távolítja el a zsírt és az odaégett szennyeződéseket az edényekről.Szőlőmagolaj kivonatot tartalmaz, amely mosogatás közben regerálja a bőröd és nem hagyja hogy kiszáradjon.Bio felüle..

Citrom illatú környezetbarát mosogatószer.

A Greenbiotic életbarátt mosogatószer természetes összetevőivel hatékonyan távolítja el a zsírt és az odaégett szennyeződéseket az edényekről.

Szőlőmagolaj kivonatot tartalmaz, amely mosogatás közben regerálja a bőröd és nem hagyja hogy kiszáradjon.

Bio felületaktív anyagokat tartalmaz, amelyek nem csak környezetbarátak és hatékonyak, de hozzájárulnak a háztartás egészség baktériumflórájának létrejöttéhez.

A Greenbiotic tisztítószerek biztonságosak a család és a háziállatok számára is és megfelelnek az összes feltételnek, amiket jelenleg a környezetbarát tisztítószerekkel szemben támasztanak. 

Tulajdonságok:

Vegán

Bőrbarát

Biológiailag jól lebomló termék

Foszfát- és parabén-mentes

Klórmentes

Pálmaolaj mentes

Állatokon nem tesztelt

Újrahasznosítható műanyag csomagolás

Összetevői: 

Probiotikus eredetű nemionos bio felületaktív anyag <5%, növényi eredetű anionos felületaktív anyag 2-10% (biológiai lebonthatóság >90%), amfoter felületaktív anyag <5%, illatanyag (D-lemonene, citra extra), szőlőmagolaj.

Használata: Adjon 6-10 ml mosogatószert 5 liter vízhez. Visszafogottan habzik és hatékonyan tisztít.

Kiszerelés: 0,5 L

Ingredients
Ingredients Ingredients: Probiotikus eredetű nemionos bio felületaktív anyag <5%, növényi eredetű anionos felületaktív anyag 2-10% (biológiai lebonthatóság >90%), amfoter felületaktív anyag <5%, illatanyag (D-lemonene, citra extra), szőlőmagolaj.