Címkék: geo, a, környezettudatos, kiskamasz, környezettudatos, kiskamasz, könyvek, műanyagmentes

GEO a környezettudatos kiskamasz

GEO a környezettudatos kiskamasz - Környezettudatos kiskamasz

GEO a környezettudatos kiskamasz - Környezettudatos kiskamasz - Könyvek - 2.700Ft GEO a környezettudatos kiskamasz - Környezettudatos kiskamasz - Könyvek - 2.700Ft GEO a környezettudatos kiskamasz - Környezettudatos kiskamasz - Könyvek - 2.700Ft [current]

2.700Ft
  • Nettó: 2.571Ft
  • Ár jutalom pontban: 653
  • Típus: Környezettudatos kiskamasz
  • Jutalom pontok: 32
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Gerendás Olivér, azaz Geo éles eszének és az őt körülvevő gondolkodó embereknek köszönhetően környezettudatosan éli mindennapjait. Kiismeri magát a folyamatos vásárlásra buzdító világ zsákutcáin, egy reklám sem tántorítja el attól, hogy tudja mi az amire valóban szüksége van. Jól tudja, hogy az élet..

Gerendás Olivér, azaz Geo éles eszének és az őt körülvevő gondolkodó embereknek köszönhetően környezettudatosan éli mindennapjait. Kiismeri magát a folyamatos vásárlásra buzdító világ zsákutcáin, egy reklám sem tántorítja el attól, hogy tudja mi az amire valóban szüksége van. Jól tudja, hogy az élet maga a csoda. De az élet törékeny, védtelen és sebezhető. Illés bácsinak el is árulja mi szeretne lenni ha felnő. Barátaival megfigyeli és csodálja a természetet, szemetet szed, nagyokat játszik az erdőben, biotermesztést folytat, hulladékmentesen él, segít másokon és nagyon élvezi a környékbeli emberek társaságát. Társaival elképzelnek egy új világot, ahol minden élőlény nyugalomban élheti életét. Hogyan válhat valóra mindez? Geo lépésről-lépésre elmeséli mit, miért és hogyan csinál. Ha Geón múlna, Földanya még biztosan lakható és boldog hely lenne évszázadok múlva is! 

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha