Címkék: bio-d, utántöltő, csomag, (fertőtlenítő, spray, utántöltő, minden, felületre., fürdőszoba, tisztító, spray, utántöltő, 2x., mosogatószer, , 20%, kedvezmény!)., bio-d., bio-d

BIO-D utántöltő Csomag (Fertőtlenítő spray utántöltő minden felületre, Fürdőszoba tisztító spray utántöltő 2x, Mosogatószer – 20% Kedvezmény!)

BIO-D utántöltő Csomag (Fertőtlenítő spray utántöltő minden felületre, Fürdőszoba tisztító spray utántöltő 2x, Mosogatószer – 20% Kedvezmény!) - Bio-D

BIO-D utántöltő Csomag (Fertőtlenítő spray utántöltő minden felületre, Fürdőszoba tisztító spray utántöltő 2x, Mosogatószer – 20% Kedvezmény!) - Bio-D - Bio-D - 3.010Ft BIO-D Ti kértétek Csomag (Fertőtlenítő spray minden felületre, Fürdőszoba tisztító spr

3.010Ft
  • Nettó: 2.370Ft
  • Ár jutalom pontban: 601
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Közkívánatra összeraktuk a Bio-D kedvenc gyorsan lebomló, környezetbarát tisztítószereidet és adunk hozzá 20% kedvezményt is.A hipoallergén, növényi alapanyagokból készült tisztítószerek megfelelnek a BSEN1276-os európai szabványnak, sőt, még az előírtaknál is gyorsabban bomlanak le. Most 3010,-F..

Közkívánatra összeraktuk a Bio-D kedvenc gyorsan lebomló, környezetbarát tisztítószereidet és adunk hozzá 20% kedvezményt is.

A hipoallergén, növényi alapanyagokból készült tisztítószerek megfelelnek a BSEN1276-os európai szabványnak, sőt, még az előírtaknál is gyorsabban bomlanak le.

Most 3010,-Ft-ért 4 terméket kapsz, ami nem csak környezetbarát, de gyors és hatékony társad a takarításban!

Erdeti ár: 3760Ft

kedvezmény: 20%

Csomag ajánlat: 3570Ft

A csomag tartalma:

                      Bio-D fertőtlenítő spray utántöltő minden felületre 0,5l

Használd otthonod fertőtlenítésére bártan az egész lakás területén! Nem mérgező, nem allergizáló, nem vált ki irritációt! Mint minden Bio-D termék, megfelel a legmagasabb minőségű BSEN1276 szabványnak. Teljes körű védelem a baktériumok, az e-coli és a szalmonella ellen. Felhasználási javaslat: használd az összes kemény felületen - egyszerűen permetezd be és töröld le 15 másodperc után egy tiszta, nedves ruhával.

·             2db !       Bio-D fürdőszoba tisztító spray utántöltő 0,5l

Az élet túl rövid ahhoz, hogy fürdőszoba takarítással töltsük! De a Bathroom Cleaner Spray sokoldalúságával egyszerűbbé és kényelmesebbé válik ez a feladat! Rendkívül hatékonyan oldja a vízkövet és foltokat. Üvegre, kerámiára, zománcra, krómra és a legtöbb nem porózus felületre is alkalmazható. Rendszeres használata megállítja a vízkőképződést és több időd marad a sokkal izgalmasabb dolgokra! Felhasználási javaslat: csak fújd a koszra, várj egy kicsit (kb. 30 másodpercet) öblítsd le! Nem kell törölni! (Ne feledd, hogy aranyozott tárgyaknál nem ajánlott a használata.)

                      Bio-D mosogatószer 0,75l

Illatmentes koncentrált mosogatószer a legmakacsabb zsíros edények ellen! Koncentrált kiszerelésének köszönhetően kevés is elég belőle, igy sokáig kitart a háztartásban. Felhasználási javaslat: használd takarékosan: 10-15 ml (két teáskanál) elegendő egy átlagos mosogatáshoz.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha