Címkék: tisztasági csomag, gyerekek csomag, akció, 20% kedvezmény, környezetbarát, fogmosó pohár, Woobamboo bambusz fogkefe gyerekeknek 2 db, hydrophil fogkefe tartó tok,

Tisztasági csomag gyerekeknek - Woobamboo bambusz fogkefe gyerekeknek, 2 db

Tisztasági csomag gyerekeknek - Környezetbarát fogmosó pohár

Tisztasági csomag gyerekeknek - Hydrophil fogkefe tartó tok

6.570Ft
  • Nettó: 5.173Ft
  • Gyártók Hydrophil
  • Típus: Tisztasági csomag
  • Jutalom pontok: 6
  • Elérhető: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
A csomag tartalma:Környezetbarát fogmosó pohárA HYDROPHIL fogmosópohár tökéletes kiegészítő a fenntartható fogkefe számára gyerekeknek. A kék bögrét az innovatív és BPA-mentes anyagból készült Arboblend anyagból készítik, és vlasztható rozmár vagy kalózdíszíti.A minőségi, műanyagmentes és élelmiszer..

Elérhető opciók:

A csomag tartalma:

Környezetbarát fogmosó pohár

A HYDROPHIL fogmosópohár tökéletes kiegészítő a fenntartható fogkefe számára gyerekeknek. A kék bögrét az innovatív és BPA-mentes anyagból készült Arboblend anyagból készítik, és vlasztható rozmár vagy kalózdíszíti.

A minőségi, műanyagmentes és élelmiszer-biztonságos fogmosópohár kiváló választás és kísérő - nem csak a fürdőszobához, hanem a kisgyermekek mindenféle kalandjához is. A gyerekek számára készült fogmosópoharakat Hamburg közelében gyártják, ahol az újrahasznosíthatás is történik. A biomassza (folyékony fa), összetett szerves polimerekből áll, a fosszilis olaj helyett. Ennek az innovatív természeti anyagnak köszönhetően a gyártás során kisebb eltérések tapasztalhatók, mint egy enyhe szemcsésség vagy nem észrevehető egyenlőtlenség.

250 ml-es.

Woobamboo bambusz fogkefe gyerekeknek, 2 db

Fejlessz! Inspirálj! Változtasd meg a világot! Sokkoló mennyiségű – több milliárdnyi – fogkefe végzi a szeméttelepeken és az óceánban minden évben. A Woobamboo fogkefével gondoskodhatsz a fogaid egészségéről és hozzájárulhatsz, hogy a Föld is tisztább legyen. A Woobamboonál tudjuk, hogy ezzel nem fogjuk megóvni a világot. De minden egyes nap reggel és este, amikor használod a fogkefét emlékeztetünk arra, hogy te már a környezetbarát fogyasztás mellett döntöttél, és igenis van hatásod a világra, tehetsz akár még többet! Minden fogkefe szára bambuszból készült, ami: - szabadban termesztett - fenntarthatóan betakarítható - lebomló - természetesen antimikrobális - ftalát és BPA mentes - természetes viasszal van bevonva a tartósság és a kényelem érdekében - pandabarát!

Szerezd be hozzá a bambusz fogkefe tartó tokodat INNEN.

Hydrophil fogkefe tartó tok

Immár elérhető a fenntartható forrásból származó, környezetbarát fogkefe tartó tok bambuszból - otthonra és utazáshoz egyaránt. A tok természetes bambuszból készült, a kellemetlen szagok és a penészesedés ellen szellőzőnyílásokkal láttuk el. Kényelmesen, kis helyen elfér hátizsákodban, vagy a bőröndödben - 21 cm hosszú és 2,8 cm átmérőjű. 

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha