Címkék: ellen®, tejsavas, intim, mosakodó, hab, frissítő, spray, egy, csomagban, ellen®, probiotikus, intim, termékek,

ellen® tejsavas intim mosakodó hab és frissítő spray egy csomagban

ellen® tejsavas intim mosakodó hab és frissítő spray egy csomagban - Ellen®

ellen® tejsavas intim mosakodó hab és frissítő spray egy csomagban - Probiotikus intim termékek - 4.780Ft ellen® tejsavas intim mosakodó hab és frissítő spray egy csomagban - Ellen® - Probiotikus intim termékek - 4.780Ft ellen® tejsavas intim mosakodó hab

3.990Ft

4.780Ft

  • Nettó: 3.142Ft
  • Ár jutalom pontban: 956
  • Gyártó: Ellen AB
  • Típus: Ellen®
  • Jutalom pontok: 47
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
tejsavas intim mosakodó hab és tejsavas intim deo egy csomagban   150 ml - természeszetes eredetű összetevőket, tejsavat és orvosi zsálya kivonatot tartalmazó - intim mosakodó hab Természetes megoldás az intim területek higiéniájának fenntartására. Mindennapi használatra ajánlott. Kitű..

tejsavas intim mosakodó hab és tejsavas intim deo egy csomagban

 

150 ml - természeszetes eredetű összetevőket, tejsavat és orvosi zsálya kivonatot tartalmazó - intim mosakodó hab

Természetes megoldás az intim területek higiéniájának fenntartására. Mindennapi használatra ajánlott. Kitűnően használható az intim területek borotválásához. Tejsavat tartalmaz, így hozzájárul az intim területek egészséges pH-jának fenntartásához. Segít megelőzni a kellemetlen szagok kialakulását az intim területeken. pH semleges. Természetes és környezetbarát. Bőrgyógyászatilag tesztelt. A szervezetre káros illatanyagot nem tartalmaz! Tejsav tartalmának köszönhetően segítségedre lehet akár az intim fertőzéseknél javasolt terápia kiegészítéseként. Hozzájárul a természetes, friss érzés fenntartásához a mindennapokban.

Természetes összetevőket tartalmaz!

Nincs benne illatanyag és tartósítószer!

Mindennapos használatra otthon, de ne hagyd otthon ha edzeni vagy fürdőzni mész, utána is jól jöhet a tejsavas ápolás az intim területeknek.

Amíg az ellen® probiotikus tampon a hüvelyben fejti ki a hatását a menstruáció alatt, a probiotikus intimkrém a női, külső intim területekre lett kifejlesztve akár mindennapos vagy vagy kúraszerű használatra, addig az intim mosakodó hab tejsav és orvosi zsálya kivonattal segít a friss érzés fenntartásában a mindennapokban.

50 ml - természeszetes eredetű összetevőket, tejsavat és orvosi zsálya kivonatot tartalmazó - intim deo

Természetes megoldás az intim területek higiéniájának és friss illatának fenntartására. Megelőzi az izzadás vagy a kimelegedés okozta kellemetlen szagok kialakulását az intim területeken. Mindennapi használatra ajánlott. Tejsavat tartalmaz, így hozzájárul az intim területek egészséges pH-jának fenntartásához. pH semleges. Természetes és környezetbarát. Bőrgyógyászatilag tesztelt. A szervezetre káros illatanyagot nem tartalmaz! Tejsav tartalmának köszönhetően segítségedre lehet akár az intim fertőzéseknél javasolt terápia kiegészítéseként. Hozzájárul a természetes, friss érzés fenntartásához a mindennapokban.

Természetes összetevőket tartalmaz!

Nincs benne illatanyag és tartósítószer!

Mindennapos használatra mosakodás után, de ne hagyd otthon ha edzeni vagy fürdőzni mész, utána is jól jöhet a tejsavas ápolás az intim területeknek. Vagy akár dobd be a táskádba, napközben is jól jöhet egy kis tejsavas felfrissülés.

Amíg az ellen® probiotikus tampon a hüvelyben fejti ki a hatását a menstruáció alatt, a probiotikus intimkrém a női, külső intim területekre lett kifejlesztve akár mindennapos vagy vagy kúraszerű használatra, addig az intim deo tejsav és orvosi zsálya kivonattal segít a friss érzés fenntartásában a mindennapokban.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha