Címkék: környezetbarát fogmosópohár gyerekeknek rozmárral, hydrophil, szájápolási kellékek, természetes, fürdőszoba

Környezetbarát fogmosópohár gyerekeknek rozmárral

Környezetbarát fogmosópohár gyerekeknek rozmárral - Hydrophil

Környezetbarát fogmosópohár gyerekeknek rozmárral - Szájápolási kellékek - 1.790Ft Környezetbarát fogmosópohár gyerekeknek rozmárral - Hydrophil - Szájápolási kellékek - 1.790Ft Környezetbarát fogmosópohár gyerekeknek rozmárral - Hydrophil - Szájápolási k

1.790Ft
  • Nettó: 1.409Ft
  • Ár jutalom pontban: 358
  • Gyártó: Hydrophil
  • Típus: Hydrophil
  • Jutalom pontok: 17
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
...amely megújuló erőforrásokból készült! A HYDROPHIL fogmosópohár gyerekeknek tökéletes kiegészítő kicsik számára. Feldobja a fogmosást kedves rozmár figurájával. Remek választás ovis fogmosó pohárnak is.A kék fogmosópohár innovatív és BPA-mentes anyagból készült, az úgynevezett Arboblend anyagból...

...amely megújuló erőforrásokból készült!


A HYDROPHIL fogmosópohár gyerekeknek tökéletes kiegészítő kicsik számára. Feldobja a fogmosást kedves rozmár figurájával. Remek választás ovis fogmosó pohárnak is.
A kék fogmosópohár innovatív és BPA-mentes anyagból készült, az úgynevezett Arboblend anyagból.

A műanyagmentes és élelmiszer-biztonságú tanúsítvánnyal rendelkező fogmosópohár kiváló választás otthonra vagy az óvodába.  A gyerekek számára készült fogmosó poharakat Hamburg közelében gyártják, ahol az újrahasznosítás is történik. A biomassza (folyékony fa), összetett szerves polimerekből áll, a fosszilis olaj helyett. Ennek az innovatív természeti anyagnak köszönhetően a gyártás során kisebb eltérések tapasztalhatók, mint egy enyhe szemcsésség vagy nem észrevehető egyenlőtlenség. Használata biztonságos, nem csak a gyerekeknek, de a környezetnek is. Állatkísérlet mentes, vegán termék. A gyerek fogmosópohár űrtartalma 250ml.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha