Címkék: naty 1-es biopelenka, 2-5 kg, naty, öko, pelenkák,

Naty 1-es biopelenka 2-5 kg

Naty 1-es biopelenka 2-5 kg - Naty

Naty 1-es biopelenka 2-5 kg - Naty - Öko pelenkák - 3.490Ft Naty 1-es biopelenka 2-5 kg - Naty - Öko pelenkák - 3.490Ft Naty® 1-es biopelenka 2-5 kg - Naty - Környezetbarát pelenkák - 3.290Ft

3.490Ft
  • Nettó: 2.748Ft
  • Ár jutalom pontban: 697
  • 4 db vagy ennél több db vásárlásakor most csak 2.792Ft
  • Gyártó: Naty
  • Típus: Naty
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Naty 1-es biopelenka 2-5 kg, 25 db. Az Eco by Naty pelenkák baba bőrével érintkező részei 100%-ban minősített bio- és növényi, ökológiai gazdaságokból származó természetes és megújuló anyagokból készülnek. A természetesen lélegző anyagoknak köszönhetően minimalizálják az allergia és a pelenka k..

Naty 1-es biopelenka 2-5 kg, 25 db. 

Az Eco by Naty pelenkák baba bőrével érintkező részei 100%-ban minősített bio- és növényi, ökológiai gazdaságokból származó természetes és megújuló anyagokból készülnek. A természetesen lélegző anyagoknak köszönhetően minimalizálják az allergia és a pelenka kiütés kockázatát. Ártalmas vegyi anyagoktól, így VOCs, nehézfém, parabén, HAP, latex és illatanyagoktól is mentesek.

Az Eco by Naty az első eldobható pelenka márka, amely AB Vincotte OK Biobased tanúsítványt kapott. Emellett FSC tanúsítvánnyal és a svéd asztma és allergia egyesület ajánlásával is rendelkezik.

A pelenkák csomagolása is igazoltan bio- és növényalapú anyagokból készül. 


 

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha