Címkék: naty, bio, nadrágpelenka, 4-es, méret., 22, db, (8-15, kg)., naty., öko, pelenkák

Naty bio nadrágpelenka 4-es méret, 22 db (8-15 kg)

Naty bio nadrágpelenka 4-es méret, 22 db (8-15 kg) - Naty

Naty bio nadrágpelenka 4-es méret, 22 db (8-15 kg) - Naty - Öko pelenkák - 6.990Ft Naty bio nadrágpelenka 4-es méret, 36 db (8-15 kg) - Naty - Öko pelenkák - 4.990Ft Naty bio nadrágpelenka 6-os méret, 18 db (16+ kg) - Naty - Öko pelenkák - 4.890Ft Naty® 6

5.290Ft
  • Nettó: 4.165Ft
  • Ár jutalom pontban: 140
  • Gyártó: Naty
  • Típus: Naty
  • Jutalom pontok: 7
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Amikor a kisbabád nekiindul felfedezni a világot praktikusabb a nadrágpelenkára váltani. Ugyanazt a minőséget kapot, mint a sima pelenkánál, viszont a gumírozott derék és comb rész megkönnyíti a cserét. Ezek a pelenkák garantáltan, teljesen fehérítetlenek, nem tartalmaznak latexet, illatosítóanyag m..

Amikor a kisbabád nekiindul felfedezni a világot praktikusabb a nadrágpelenkára váltani. Ugyanazt a minőséget kapot, mint a sima pelenkánál, viszont a gumírozott derék és comb rész megkönnyíti a cserét. Ezek a pelenkák garantáltan, teljesen fehérítetlenek, nem tartalmaznak latexet, illatosítóanyag mentesek, nem tartalmaznak TBT-t (trbutyltin) és hipoallergének.

A Naty pelenkákat a Vincotte minősítette, amely egy független , nemzetközileg elfogadott miősítő szervezet, kifejezetten az újrahasznosítható nyersanyagokra specializálódva. Ez az egyetlen olyan minősítés a világon, ami megfelel az európai és az észak-amerikai előírásoknak is. 


Pelenka tulajdonságok
Tulajdonságok A termékről: Független minősítő, az AB Vincotte által minősített termék. Díjnyertes prémium teljesítmény. Természetes és megújuló alapanyagból. A vízzáró réteg 100% GMO mentes, komposztálható, kukorica alapú anyag, amely természetesen légáteresztő, ennek következtében a pelenka levegős, száraz és sokkal kényelmesebb. Ultra vékony kivitel, nem terjedelmes, engedi a babát szabadon mozogni és véd a szivárgástól. 100%-ban klór és illatanyagmentes. FSC minősített rost. A Svéd Asztma és Allergia Szövetség által minősítve. Puha, olyan mintha a babán csak maga a ruha lenne, biztosítva a szabad mozgást.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha