Címkék: naty, bio, nadrágpelenka, 6-os, méret., 18, db, (16+, kg)., naty., öko, pelenkák

Naty bio nadrágpelenka 6-os méret, 18 db (16+ kg)

Naty bio nadrágpelenka 6-os méret, 18 db (16+ kg) - Naty

Naty bio nadrágpelenka 6-os méret, 18 db (16+ kg) - Naty - Öko pelenkák - 4.990Ft Naty bio nadrágpelenka 6-os méret, 18 db (16+ kg) - Naty - Öko pelenkák - 4.890Ft Naty® 6-os biopelenka 16+ kg - Naty - Környezetbarát pelenkák - 4.890Ft

4.990Ft
  • Nettó: 3.929Ft
  • Ár jutalom pontban: 998
  • 4 db vagy ennél több db vásárlásakor most csak 3.993Ft
  • Gyártó: Naty
  • Típus: Naty
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Amikor a kisbabád nekiindul felfedezni a világot praktikusabb nadrágpelenkára váltani. Ugyanazt a minőséget kapod, mint a sima pelenkánál, viszont a gumírozott derék és comb rész megkönnyíti a cserét.A Naty eldobható termékeinél sok éve hasznosítanak megújuló anyagokat, emellett vékonyak és kényelme..

Amikor a kisbabád nekiindul felfedezni a világot praktikusabb nadrágpelenkára váltani. Ugyanazt a minőséget kapod, mint a sima pelenkánál, viszont a gumírozott derék és comb rész megkönnyíti a cserét.

A Naty eldobható termékeinél sok éve hasznosítanak megújuló anyagokat, emellett vékonyak és kényelmesek. A természetesen lélegző felső lap 100%-ban komposztálható és növényi alapú.

Ártalmas vegyi anyagoktól, így VOCs, TBT, paraben, HAP, latex és illatanyagoktól is mentesek. Mint minden Eco by Naty pelenka, a nadrágpelenkák is rendelkeznek AB Vincotte OB Biobased és FSC tanúsítvánnyal és a svéd asztma és allergia egyesület ajánlásával.Pelenka tulajdonságok
Tulajdonságok A termékről: Független minősítő, az AB Vincotte által minősített termék. Díjnyertes prémium teljesítmény. Természetes és megújuló alapanyagból. A vízzáró réteg 100% GMO mentes, komposztálható, kukorica alapú anyag, amely természetesen légáteresztő, ennek következtében a pelenka levegős, száraz és sokkal kényelmesebb. Ultra vékony kivitel, nem terjedelmes, engedi a babát szabadon mozogni és véd a szivárgástól. 100%-ban klór és illatanyagmentes. FSC minősített rost. A Svéd Asztma és Allergia Szövetség által minősítve. Puha, olyan mintha a babán csak maga a ruha lenne, biztosítva a szabad mozgást.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha