Címkék: naty tiszta baba bili, naty, eco by naty

Naty tiszta baba bili

Naty tiszta baba bili - Naty

Naty tiszta baba bili - Tiszta baba bili - 15.899Ft Naty tiszta baba bili - Naty - Eco by Naty - 15.899Ft Naty tiszta baba bili - Naty - Eco by Naty - 15.899Ft Naty tiszta baba bili - Naty - Eco by Naty - 15.899Ft Naty tiszta baba bili - Naty - Tiszta bil

16.990Ft
  • Nettó: 13.378Ft
  • Gyártó: Naty
  • Típus: Naty
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A bilizés új élménye a babának és mamának is!Ismerd meg a tiszta baba bilit, ami forradalmasítja a bili tisztítást!A környezetbarát bili, eldobható, biológiailag lebomló betéttel van ellátva így soha többet nem kell majd bilit takarítanod!A tiszta baba bili legnagyobb előnye, hogy nem kell kitakarít..

A bilizés új élménye a babának és mamának is!

Ismerd meg a tiszta baba bilit, ami forradalmasítja a bili tisztítást!

A környezetbarát bili, eldobható, biológiailag lebomló betéttel van ellátva így soha többet nem kell majd bilit takarítanod!

A tiszta baba bili legnagyobb előnye, hogy nem kell kitakarítanod használat után. Helyetted egy 100%-ban lebomló betét gyűjti össze a piszkot. Amikor a pici végzett a dolgával, egyszerűen csak húzd le az eredményt a zacskóval együtt a wc-be! 

A tiszta baba bili 95%-ban megújuló alapanyagból készült, így teljesen környezetbarát.  Tervezésekor kombinálni akartuk a letisztult Skandináv dizájnt a legmodernebb high-tech külsővel. Ugyanannyira  fontosnak tartottuk azt, hogy jól nézzen ki a fürdőszobában, minthogy a lehető legjobban funkcionáljon. Első ránézésre gömb alakú, tökéletesen beleillő funkcionális részekkel, kiváló minőségű, megújuló nádcukor alapanyagból. A tiszta baba bilit nagyon elővigyázatosan teszteltük, hogy kényelmes legyen a gyerekeknek, a talpán pedig egy gumi alátét biztosítja a csúszásmentességet.


Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha