Tags: baby, friendly, washing, up, liquid, 0.5 lites, greenbiotic, detergents

Baby friendly washing up liquid 0,5 l

Baby friendly washing up liquid 0,5 l - Greenbiotic

Baby friendly washing up liquid 0,5 l - Detergents - 1.099Ft

1,190Ft
  • Ex Tax:937Ft
  • Unit gross price: 2,380Ft/liter
  • Unit net price: 1,874Ft/liter
  • Brand: Greenbiotic
  • Product Code: Greenbiotic
  • Availability: Out of stock
  • Delivery deadline: - For products in stock, the expected delivery time is 1-2 working days with GLS and 5-7 working days with MPL.
A Greenbiotic mosogatószer nem tartalmaz illat- és színezőanyagokat. Kifejezetten a babák speciális igényeire lett kifejlesztve. A Greenbiotic bababarát mosogatószer kiváló zsíroldó és tisztító hatással rendelkezik. Nem tartalmaz allergéneket és vegyi anyagokat, így biztonságosan használható a ..

A Greenbiotic mosogatószer nem tartalmaz illat- és színezőanyagokat. Kifejezetten a babák speciális igényeire lett kifejlesztve. A Greenbiotic bababarát mosogatószer kiváló zsíroldó és tisztító hatással rendelkezik. 

Nem tartalmaz allergéneket és vegyi anyagokat, így biztonságosan használható a kisbabák evőeszközeihez, cumisüvegekhez, rágókákhoz vagy bébi játékokhoz. 

A Greenbiotic mosogatószer bio felületaktív anyagának köszönhetően hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, mindamellett hozzájárul a háztartás egészséges baktériumflórájához.

A Greenbiotic környezet és bababarát mosogatószer az egész család számára biztonságos, beleértve a háziállatokat is. A mosogatószer megfelel az összes ÖKO termékkel szemben támasztott feltételnek. 

Hipoallergén

Illat- és színezőanyagmentes

Vegán

Bőrbarát

Biológiailag jól lebomló termék

Foszfát- és parabén-mentes

Klórmentes

Pálmaolaj mentes

Állatokon nem tesztelt

Újrahasznosítható műanyag csomagolásban

Felhasználási javaslat: 

Adjon 6-10 ml mosogatószert 5 liter vízhez. Enyhe habképződés mellett is hatékonyan tisztít. 

Ingredients
Ingredients Ingredients: Probiotikus eredetű nemionos bio felületaktív anyag <5%, növényi eredetű anionos felületaktív anyag 2-10% (biológiai lebonthatóság >90%), amfoter felületaktív anyag <5%, szőlőmagolaj.