Tags: cleanne, kids, toy, cleaner, 500ml, cleanne, crystalclean, cleaning

Cleanne kids toy cleaner 500ml

Cleanne kids toy cleaner 500ml - Cleanne Crystalclean

Cleanne kids toy cleaner 500ml - Cleaning - 1.490Ft

1,490Ft
  • Ex Tax:1,173Ft
  • Brand: Cleanne Crystalclean
  • Product Code: Cleanne Crystalclean
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
A CLEANNE Crystalclean játéktisztítója teljes biztonságot nyújt majd gyermekednek míg felfedezi a világot. Tudjuk, hogy a gyerekek szeretnek minden a szájukba venni, megkóstolni olyasmit is ami épp nem élelmiszer. Ehhez a felfedezőúthoz fejlesztette ki a Cleanne a játéktisztítószerét. Lehet a j..

A CLEANNE Crystalclean játéktisztítója teljes biztonságot nyújt majd gyermekednek míg felfedezi a világot. Tudjuk, hogy a gyerekek szeretnek minden a szájukba venni, megkóstolni olyasmit is ami épp nem élelmiszer. Ehhez a felfedezőúthoz fejlesztette ki a Cleanne a játéktisztítószerét. 

Lehet a játék fa, műanyag, vagy plüss, ennek a tisztítószernek egyik felület sem akadály. A plüss játékok esetén a használat előtt végezz anyagpróbát. 

Felhasználás: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. Alkalmazható műanyagon, fa felületen vagy akár plüss játékok esetében is, tisztítóhatása mellett folteltávolításra is alkalmas. A hatóidő: 5 perc. A hatóidő letelte után töröld szárazra, vagy mosd le a játékot.

Űrtartalom: 500 ml

Kiadósság: 800x fújás

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik..

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Szavatosság: minőségét 24 hónapig megőrzi.

Gyártási hely: Magyarország

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha