Tags: baby, washing, up, liquid, cleanne, crystalclean, detergents

Baby washing up liquid

Baby washing up liquid - Cleanne Crystalclean

Baby washing up liquid - Detergents - 990Ft

981Ft

1,090Ft

  • Ex Tax:772Ft
  • Brand: Cleanne Crystalclean
  • Product Code: Cleanne Crystalclean
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - The expected delivery time is 1-2 working day(s). (on stock)
A CLEANNE Crystalclean bababarát mosogatószere teljes biztonsággal használható ha kisgyerek van házban, mert nem mindegy sem neked sem a természetnek, hogy mivel mosogatsz.A Cleanne bababarát mosogatószer használható cumisüveg, cumi, tejtartó edény, vagy akár az etetőszék tisztításához is. Ez a moso..

A CLEANNE Crystalclean bababarát mosogatószere teljes biztonsággal használható ha kisgyerek van házban, mert nem mindegy sem neked sem a természetnek, hogy mivel mosogatsz.

A Cleanne bababarát mosogatószer használható cumisüveg, cumi, tejtartó edény, vagy akár az etetőszék tisztításához is. Ez a mosogatószer nem tartalmaz habzást segítő adalékanyagot, így használatakor majd ügyelj rá, hogy egy nyomásnyival nem keletkezik olyan hab, mint amit a hagyományos mosogatószereknél megszokhattál, viszont ugyanannyi mennyiség is elég belőle. 

Folt- és csíkmentesen szárazd, zsíreltávolító hatása van még a hideg vizes mosogatásnál is. 

Űrtartalom: 500 ml

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztalsz használata közben, kérjük azonnal lépj kapcsolatba orvosoddal vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Szavatosság: minőségét 24 hónapig megőrzi.

Gyártási hely: Magyarország

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha