Tags: natural body scrub, napvirág natúrkozmetikum manufaktúra, creams, eco-friendly, organic, natural, vegan, cruelty free, bathroom, body care

Natural body scrub 280 g

Natural body scrub 280 g - Napvirág natúrkozmetikum manufaktúra

Natural body scrub 280 g - Creams - 2.590Ft

2,590Ft
  • Ex Tax:2,039Ft
Bőrradír száraz és kevert bőrre mentával, citromfűvel, parajdi sóval, organikus szőlőmag-, mandula- és olíva olajjal.A mentás-citromfüves organikus bőrradírunkban található parajdi só használatakor erőteljesen hámlasztja bőröd felszínét, eltávolítva az elhalt hámsejteket. Radírozó hatása nyomán a fi..

Bőrradír száraz és kevert bőrre mentával, citromfűvel, parajdi sóval, organikus szőlőmag-, mandula- és olíva olajjal.

A mentás-citromfüves organikus bőrradírunkban található parajdi só használatakor erőteljesen hámlasztja bőröd felszínét, eltávolítva az elhalt hámsejteket. Radírozó hatása nyomán a finom, vitamindús, hidegen sajtolt olajok könnyen beszívódnak a bőröd mélyebb rétegeibe. Alkalmazásával jelentősen javul bőröd rugalmassága és teltsége. 

Az ekcéma karbantartására rendkívül kedvező hatással van. Hámlasztó, bőrpuhító és mélyen bőrtápláló hatású. Hatékonyan küzd a bőrszárazság ellen.


Frissítő bőrradírunk finom parajdi sót és lágy növényi olajokat tartalmaz. Színét citromfű és menta levél hozzáadásával kaptunk. Tisztálkodás után lágyan átdörzsölve a bőrt, hámlasztó hatást gyakorol arra, majd olajai rögtön visszatáplálják azt. 

A Citromfű és Menta gyógynövény tartalma által sebfertőtlenítő hatású, zúzódásokra, reumatikus fájdalomra bedörzsölőként használható. Emellett rendkívül frissítő hatású illata és használata.


Rendszeres használatával szinte teljesen feleslegessé válik egyéb hidratáló testápoló készítmények alkalmazása.                                                        

Használata: 

Érdemes a tégelyt felrázni használat előtt, hogy a leült só felkeveredjen az olajokkal. Tisztálkodás után egy diónyi olajos sós keveréket helyezünk tenyerünkbe és finom mozdulatokkal dörzsöljük át a kívánt testrészt, lábfejet, talpat, vagy akár az egész testet, majd öblítsük le. A maradék sókristályok lemosódnak, de az olaj nem. Óvatosan szárítkozz, hogy a törölközővel ne töröld le bőrödről a vitaminokban gazdag, hidegen sajtolt olajokat.

Alkalmazd hetente 2-szer száraz a bőrre és hetente 1-szer normál bőrre.

Száraz, hűvös helyen tartandó.


There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha