Tags: natural shampoo soap with castor lemon and walnut, napvirág natúrkozmetikum manufaktúra, shampoo, soaps, eco-friendly, vegan, plastic free, solid cosmetics, natural, handmade, sustainable, bathroom,

Natural shampoo soap with castor, lemon and walnut

Natural shampoo soap with castor, lemon and walnut - Napvirág natúrkozmetikum manufaktúra

Natural shampoo soap with castor, lemon and walnut - Shampoo and shower gel - 1.390Ft

1,390Ft
  • Ex Tax:1,094Ft
  • Price in reward points: 258
A hajmosásra készített kézműves szappan dióolaj tartalmának köszönhetően a bőrt üdévé, a hajat erőssé és bársonyossá varázsolja. Szőlőmag olaj tartalmának köszönhetően a hajszálak szép fényesek és lágy tapintásúak lesznek.A természetes szappa  revitalizálja a bőrsejteket, helyreállítja a bőr fa..

A hajmosásra készített kézműves szappan dióolaj tartalmának köszönhetően a bőrt üdévé, a hajat erőssé és bársonyossá varázsolja. Szőlőmag olaj tartalmának köszönhetően a hajszálak szép fényesek és lágy tapintásúak lesznek.

A természetes szappa  revitalizálja a bőrsejteket, helyreállítja a bőr faggyútermelésének egyensúlyát. 


A dióolaj magas telítetlen zsírsav tartalmának és E-vitamin tartalmának köszönhetően nagyon jó bőrregeneráló tulajdonságokkal rendelkezik, jótékony hatással van a kiszáradt, hámló, leromlott fejbőrre éppúgy, mint a zsíros fejbőrre. 


Kevert bőrtípusra ajánlott.


Használata:  

heti 2-szeri használattal, a benedvesített hajat habosodásig dörzsöld át a szappannal, majd bő vízzel öblítsd ki. A hajszálak selymes tapintása érdekében lehet vízben oldott ecetes öblítést alkalmazni (2L víz, 1 dl 10%-os ecet arányban). Használata közben ügyelj, hogy szembe ne kerüljön. Ha megtörtént, tiszta, bő vízzel azonnal öblítsd ki.

A szappant két mosakodás között tartsd szárazon.


There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha