Tags: soap pouch organic cotton 10 pcs, napvirág natúrkozmetikum manufaktúra, beauty accessories, plastic free, zero waste, eco-friendly, bathroom

Soap pouch organic cotton 10 pcs

Soap pouch organic cotton 10 pcs - Napvirág natúrkozmetikum manufaktúra

Soap pouch organic cotton 10 pcs - Beauty accessories - 1.490Ft

1,490Ft
  • Ex Tax:1,173Ft
  • Price in reward points: 279
A teljességgel egyedi, kézműves szappanzsák segítségével minden grammját kihasználhatód natúr szappanjainknak. Akár több kisebb szappan befogadására is alkalmas.Organikus pamutból, horgolt kézműves technikával készült. Formája és mérete remekül illeszkedik a kézbe.Szövött felületének köszönhetően a ..

Available Options

A teljességgel egyedi, kézműves szappanzsák segítségével minden grammját kihasználhatód natúr szappanjainknak. Akár több kisebb szappan befogadására is alkalmas.

Organikus pamutból, horgolt kézműves technikával készült. Formája és mérete remekül illeszkedik a kézbe.

Szövött felületének köszönhetően a pamutszálak könnyen felhabosítják natúr szappanodat. Használatával egyszerre tapasztalhatod meg hatékony tisztító képességét és sikerrel veszi fel a harcot a narancsbőr ellen is.

Organikus pamut szálai természetes összetételüknek köszönhetően könnyen kiszáradnak két használat között, elkerülve a kellemetlen szagok képződését. Saját anyagából készült zsinórja lezárja töltő nyílását.

Tisztítása kézzel, vagy mosógéppel könnyen megoldható.

Organikus pamut szálai tartósak, garantálva a hosszú használhatóságot.


Az organikus pamut összetétel garantálja a fair és vegyszermentes előállítást.

Az organikus pamutot olyan növényi és ásványi festékkel festik, melyek nem roncsolják a növényi rostokat. Elemi szálai 100%-ig természetesek maradnak és élettartalmuk végén 100%-ban lebomlanak.

Természetes festési technikájuk következtében adódhatnak színbeli eltérések egyes árnyalatokon belül is. 

Használat: 

A szappanzsák tulajdonképpen a kicsi és törmelékes szappan tovább használatára szolgál. A maradék kis szappanokat bele lehet gyűjteni a zsákba és felhabosítva azt, mint mosdó szivacsot használni. Pici dörzsölő hatása van, de nem kifejezetten hámlasztó. osakodáskor, vagy zuhanyzáskor nedvesítsd be a zsákot a szappanokkal együtt és kétoldalt megcsippentve dörzsöld össze a textilt a benne lévő szappanokkal. Ezzel bő hab képződik, mely a lyukakon kijön, ezzel a szappanhabbal lehet mosakodni. Mosakodás végén öblítsd a felesleges habot és a benne lévő szappannal együtt rakd le száradni. Másnapra megkeményedve szárad meg, de újranedvesítve ismét felpuhul.


There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha