Tags: yes, i, brew, törkölyös, sörös, szappan, 110g., ugar, brewery., soaps

Yes I Brew törkölyös sörös szappan 110g

Yes I Brew törkölyös sörös szappan 110g - Ugar Brewery

Yes I Brew törkölyös sörös szappan 110g - Soaps - 1.650Ft Yes I Brew maláta szappan 110g - Soaps - 1.650Ft [current]

1,990Ft
  • Ex Tax:1,567Ft
  • Brand: Ugar Brewery
  • Product Code: Ugar Brewery
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
Ez a kézzel készült komlós szappan egy hazai sörfőző üzem igazi különlegessége. A szappan alapját a sörfőzés közben keletkező illatos zöld massza képzi. A már teljesen kész, több hétig érlelt, palackozásra kész sör alatt ülepedik ki a komló maradéka és a már munkájukat elvégzett élesztők keveré..

Ez a kézzel készült komlós szappan egy hazai sörfőző üzem igazi különlegessége. 

A szappan alapját a sörfőzés közben keletkező illatos zöld massza képzi. A már teljesen kész, több hétig érlelt, palackozásra kész sör alatt ülepedik ki a komló maradéka és a már munkájukat elvégzett élesztők keveréke. Az Ugar Brewery ezt az értékes ásványi anyagokat tartalmazó alapot használja fel a szappanok készítésénél, amivel ráadásul ezt a finom értékes masszát megmenti a hulladékká válástól. A törkölyös sörös szappanba még a kifőzött árpamaláta, a sörgyártás törkölye, is belekerül, ami finom dörzsölő hatást ér el, így könnyeben eltávolíthatod a kezedről a koszt, vagy a bőrödről az elhalt hámsejteket.

- csomagolásmentes

- zero waste

- újrahasznosított alapanyagból

- pálmaolajmentes

- vegán

- magyar termék, de EU-s regisztráció számmal is rendelkezik

- tiszta naturális illatot

- nem marad utána ragacsos érzet

- nem szárítja a bőrt

- kézmosásra, fürdésre, hajmosásra is alkalmas

- illatanyagmentes

- színezékmentes


És íme a sör, ami a szappan alapját képzi :)


AgrárX - Dupla Indian Pale Ale, hidegkomlózott


IPA. Az elmúlt pár évben csak az nem találkozott a kifejezéssel, aki direkt nem akart, mégis mindenképpen ejtenünk kell róla pár szót, ahogy arról is, hogy miért is ő lett a kisüzemi sörfőzés legismertebb, bátran mondhatjuk, hogy zászlóshajó-söre.

Az IPA, vagyis az Indian Pale Ale nem új típus, a legtöbb gasztrotörténész egyetért abban, hogy megszületését a szomjas, az indiai gyarmatokon állomásozó briteknek köszönheti, akik nem 

igazán örültek annak, hogy a hazulról fahordóban érkező klasszikus sörük, a pale ale mindig romlottan ért partot. Így aztán reklamáltak, aminek hatására a főzőmesterek a hosszabb eltarthatóság reményében nagyobb alkohol és komlótartalommal főzték le az eredeti receptet. 

Ezeket a recepteket vették aztán alapul a kísérletező kedvű házisörfőzők, hiszen a gazdag test, a magas alkohol és sok komló okán nem csak sokkal izgalmasabbak voltak az akkoriban megszokott amerikai söröknél, de sok kísérletezésre is lehetőséget adtak. Ezekből a kísérletekből mára már rengeteg új IPA-típus fejlődött ki, egy valami azonban közös mindegyikükben: izgalmas, első fogyasztásra HŰHA felkiáltást okozó sörök, melyek íz és illatvilágáért alapvetően a komló, a sör fűszere a felelős.

Az AgrárX a kategóriájának kifejezetten komplex és érdekes darabja, hiszen egy nagyon összetett, sokrétegű és intenzív sörről van szó, ami ha hagyunk neki egy kis időt, és hagyjuk picit melegedni, akkor szépen változik, és minden hőfokon valami újat mutat meg magából!

Hidegen “klasszikus” IPA-s illatokkal nyit, amiben van egy kis trópusi gyümölcs, egy kis bodza, egy kis fenyőgyanta és némi hársméz is. Ahogy melegszik, úgy egyre inkább előtérbe kerülnek a 8%-os alkohollal együttjáró maradékcukrok, és vele együtt a citrusos-hársmézes illatok.

Jóleső, simogató, egyáltalán nem alkoholos kortyérzet, hosszú lecsengéssel. Igazi gourmet élményre vágyóknak és edzett sörfgyasztóknak egyaránt bátran ajánljuk!

Ingredients
Ingredients olea europaea fruit oil, beer extract, cocos nucifera oil, helianthus annuus seed oil, sodium hydroxide, zea mays germ oil

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha