Tags: solid, facial, cleanser combination, and, oily, skin, -, grapefruit., lamazuna., beauty, accessories

Solid facial cleanser - combination and oily skin - grapefruit

Solid facial cleanser - combination and oily skin - grapefruit - lamazuna

Solid facial cleanser - combination and oily skin - grapefruit - lamazuna - Beauty accessories - 3.989Ft Solid facial cleanser - combination and oily skin - grapefruit - lamazuna - Beauty accessories - 3.989Ft Solid facial cleanser - combination and oily

3,989Ft
  • Ex Tax:3,141Ft
  • Brand: Lamazuna
  • Product Code: lamazuna
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
Szilárd grapefruitos arctisztító kevert bőrítpusraA Lamazuna grapefruit szilárd arctisztítója mélytisztító hatású, egyszerre intenzív és gyengéd. A kiváló minőségű összetevők keveréke megbízhatóan távolítja el a szennyeződéseket és a fölösleges faggyút. Hidratálja a bőrt és tiszta és ragyogó arcszín..

Szilárd grapefruitos arctisztító kevert bőrítpusra

A Lamazuna grapefruit szilárd arctisztítója mélytisztító hatású, egyszerre intenzív és gyengéd. A kiváló minőségű összetevők keveréke megbízhatóan távolítja el a szennyeződéseket és a fölösleges faggyút. Hidratálja a bőrt és tiszta és ragyogó arcszínt hagy maga után.

felhasználási javaslat:

Nedvesítsd meg a felhőt reggel és este tiszta vízzel, és óvatosan dörzsöld a nedves bőrhöz, hogy finom, krémes hab képződjön. Enyhén masszírozd be a habot, majd alaposan öblítsd le tiszta vízzel.

Figyelmeztetés

Ez a kis felhő finoman csábítónak tűnhet, de megenni mégsem lehet! Nem ajánlott három év alatti gyermekek számára. Ne használd az arctisztítót, ha allergiás vagy bármelyik összetevőre. Kerüld a termék szembe vagy a nyálkahártyára jutását. Ne hagyd az arctisztítót vízben, hanem tartsd szárazon pl szappanos edényen vagy a Lamazuna üveg tégelyében, ahol a víz a perforált fedélen keresztül elpárologhat. Az arctisztító nem javasolt várandósok számára. Napfénynek kitéve a termék sötétebbé válhat, de ez az összetevők minőségét és hatékonyságát nem befolyásolja!

Cleaneco
ÖSSZETEVŐK SODIUM COCOYL ISETHIONATE, STEARIC ACID**, PALMITIC ACID**, MORROCAN LAVA CLAY**, COCOS NUCIFERA OIL*, NIGELLA SATIVA SEED OIL*, CHARCOAL POWDER**, VOLCANIC SAND**, DECYL GLUCOSIDE, AQUA, CITRUS PARADISI PEEL OIL*, LITSEA CUBEBA FRUIT OIL*, TOCOPHEROL**, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL**, CITRAL***, CITRONELLOL***, GERANIOL***, LIMONENE***, LINALOOL*** * from controlled organic cultivation ** naturally derived ingredient *** naturally present in the essential oils

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha