Tags: solid, facial, cleanser, -, dry, and, sensible, skin, -, hibiscus., lamazuna., beauty, accessories

Solid facial cleanser - dry and sensible skin - hibiscus

Solid facial cleanser - dry and sensible skin - hibiscus - lamazuna

Solid facial cleanser - dry and sensible skin - hibiscus - lamazuna - Beauty accessories - 3.989Ft Solid facial cleanser - dry and sensible skin - hibiscus - lamazuna - Beauty accessories - 3.989Ft Solid facial cleanser - dry and sensible skin - hibiscus

3,989Ft
  • Ex Tax:3,141Ft
  • Brand: Lamazuna
  • Product Code: lamazuna
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
A Lamazuna hibiszkuszos szilárd arctisztítója hidratálja még a legszárazabb és legérzékenyebb bőrt is. Az alkalmazás után sima és hidratált érzést biztosít az arcbőrnek, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. A szilárd állagnak köszönhetően a csomagolás 100% -ban műanyag-mentes és komposztál..

A Lamazuna hibiszkuszos szilárd arctisztítója hidratálja még a legszárazabb és legérzékenyebb bőrt is. Az alkalmazás után sima és hidratált érzést biztosít az arcbőrnek, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. A szilárd állagnak köszönhetően a csomagolás 100% -ban műanyag-mentes és komposztálható.

Felhasználási javaslat:

Nedvesítsd meg a Lamazuna arctisztító felhőt reggel és este tisztta vízzel, és óvatosan dörzsöld át a nedves bőrön, hogy finom, krémes hab képződjön. Enyhén masszírozd be a habot, majd alaposan öblítsd le tiszta vízzel.

Figyelmeztetés

Ez a kis felhő finoman csábítónak tűnhet, de megenni sajnos nem lehet! Nem ajánlott három év alatti gyermekek számára. Ne használd az arctisztítót, ha allergiás vagy bármelyik összetevőre. Kerüljd hogy az arctisztító a szemedbe vagy a nyálkahártyádra jusson. Ne hagyd az arctisztító felhőcskédet vízben, hanem tartsd sárazon például szappanos edényen vagy a Lamazuna üveg tégelyében, amiből a víz a perforált fedélen keresztül elpárolog. Az arctisztító illóolaj tartalma miatt nem javasolt várandósok számára. Napfénynek kitéve a termék sötétebbé válhat, de ez az összetevők minőségét és hatékonyságát nem befolyásolja.

Cleaneco
ÖSSZETEVŐK SODIUM COCOYL ISETHIONATE, STEARIC ACID**, PALMITIC ACID**, COCOS NUCIFERA OIL*, AVENA SATIVA KERNEL FLOUR*, AQUA, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER POWDER*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL**, DECYL GLUCOSIDE, LAVANDULA HYBRIDA OIL*, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT*, TOCOPHEROL**, GERANIOL***, LIMONENE***, LINALOOL***. * from controlled organic cultivation ** naturally derived ingredient *** naturally present in the essential oils

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha