Tags: solid, facial, cleanser, -, normal, skin, -, exotic, scent., lamazuna., beauty, accessories

Solid facial cleanser - normal skin - exotic scent

Solid facial cleanser - normal skin - exotic scent - lamazuna

Solid facial cleanser - normal skin - exotic scent - lamazuna - Beauty accessories - 3.989Ft Solid facial cleanser - normal skin - exotic scent - lamazuna - Beauty accessories - 3.989Ft Solid facial cleanser - normal skin - exotic scent - lamazuna - Beaut

3,989Ft
  • Ex Tax:3,141Ft
  • Brand: Lamazuna
  • Product Code: lamazuna
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
Normál bőrre használható szilárd arctisztító felhő egzotikus virágokkal.A Lamazuna szilárd egzotikus virágos artisztítója ragyogóan friss érzést ad az arcod bőrének. A kiváló minőségű összetevők megszabadítják a bőrt a kisebb szennyeződésektől, és biztosítják a bőr rugalmas és puha érzetét. A szilár..

Normál bőrre használható szilárd arctisztító felhő egzotikus virágokkal.

A Lamazuna szilárd egzotikus virágos artisztítója ragyogóan friss érzést ad az arcod bőrének. A kiváló minőségű összetevők megszabadítják a bőrt a kisebb szennyeződésektől, és biztosítják a bőr rugalmas és puha érzetét. A szilárd állagnak köszönhetően a csomagolás 100% -ban műanyag-mentes és komposztálható.

Felhasználási javaslat:

Nedvesítsd meg a felhőt reggel és este tiszta vízzel, és óvatosan dörzsöld át a nedves bőrön, hogy finom, krémes hab képződjön. Enyhén masszírozd be a habot, majd alaposan öblítsd le tiszta vízzel.

Figyelmeztetés

Ez a kis felhő finoman csábítónak tűnhet, de mégsem fogyasztásra alkalmas! Nem ajánlott három év alatti gyermekek számára. Ne használd a arctisztítót, ha allergiás vagy bármelyik összetevőre. Kerüld az arctisztító szembe vagy nyálkahártyára jutását! Ne hagyd a szilárd arctisztítót vízben, hanem tartsd szárazon például szappanos edényen vagy Lamazuna üveg tégelyében, ahol a víz a perforált fedélen keresztül elpárologhat. Az arctisztító illóolaj tartalma miatt nem javasolt várandósok számára.

Cleaneco
ÖSSZETEVŐK SODIUM COCOYL ISETHIONATE, STEARIC ACID**, PALMITIC ACID**, ILLITE**, COCOS NUCIFERA OIL*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL*, KAOLIN**, DECYL GLUCOSIDE, AQUA, PARFUM**, GARDENIA JASMINOIDES FRUIT EXTRACT**, MALTODEXTRIN**, TOCOPHEROL**, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL**. * from controlled organic cultivation ** naturally derived ingredient

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha