Tags: bio, cold, degreaser, 1l, in, compostable, packaging, cleaneco, cleaning

Bio Cold Degreaser 1L - in compostable packaging

Bio Cold Degreaser 1L - in compostable packaging - Cleaneco

Bio Cold Degreaser 1L - in compostable packaging - Cleaning - 1.199Ft

1,619Ft

1,799Ft

  • Ex Tax:1,275Ft
  • Brand: Cleaneco
  • Product Code: Cleaneco
  • Availability: Temporary stock shortage
  • Delivery deadline: - The expected delivery time is 1-2 working day(s). (on stock)
A Cleaneco bio hideg zsíroldója 100%-ban növényi alapanyagokból készült. Az alapanyagok a világpiacon elérhető legújabb kutatások eredményei. Allergéneket nem tartalmaznnak.A Cleaneco Bio Hideg Zsíroldó 100%-ban növényi alapanyagból készült, allergéneket nem tartalmaz. Termékünk organikus alapa..

A Cleaneco bio hideg zsíroldója 100%-ban növényi alapanyagokból készült. Az alapanyagok a világpiacon elérhető legújabb kutatások eredményei. 

Allergéneket nem tartalmaznnak.

A Cleaneco Bio Hideg Zsíroldó 100%-ban növényi alapanyagból készült, allergéneket nem tartalmaz. Termékünk organikus alapanyagai a világpiacon elérhető legújabb kutatások eredményeként jöttek létre.

A Cleaneo bio hideg zsíroldó kiemelkedően hatékony, könnyedén felveszi a versenyt bármely a piacon jelenleg kapható hagyományos, szintetikus alapanyagból készült zsíroldóval.

A termék összetevői ellenőrzött gazdálkodásból származó védjegyekkel rendelkező alapanyagok.

FIGYELEM!

A termék erősen lúgos, csak védőszeművegben és lúgálló védőkesztyűben lehet használni. 

Felhasználási javaslat: permetezzük higítás nélkül a tisztítandó felületre, hagyjuk hatni, majd bő vízzel többször öblítsük le. Ügyeljünk arra, hogy élelmiszer ne kerüljön a szerrel érintkezésbe, élelmiszerrel érintkező felületnél is vigyázzunk, hogy a szernek semmilyen maradványa ne maradhasson a felületen. 

Összetétel: Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: <5% anionos felületaktív anyagok, <5% nemionos felületaktív anyagok. Illatanyagot tartalmaz. Kizárólag növényi eredetű összetevőkből készült. 

Ingredients
Ingredients Ingredients: Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: <5% anionos felületaktív anyagok, <5% nemionos felületaktív anyagok. Illatanyagot tartalmaz. Kizárólag növényi eredetű összetevőkből készült.

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha