Címkék: bio-d, otthoni, és, kerti, tisztítószer, 0.75l, bio-d, tisztítószerek

Bio-D otthoni és kerti tisztítószer 0,75l

Bio-D otthoni és kerti tisztítószer 0,75l - Bio-D

Bio-D otthoni és kerti tisztítószer 0,75l - Tisztítószerek - 1.290Ft

2.250Ft
  • Nettó: 1.772Ft
  • Bruttó egységár: 3.000Ft/Liter
  • Nettó egységár: 2.362Ft/Liter
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén a kiszállítás várható ideje GLS-el 1-2, MPL-el 5-7 munkanap.
A Bio-D otthoni és kerti tisztítószerét használhatod akár a házon belül, de kívül is olyan helyeken, akár a kertben. Használható teraszon, járdán, autófelhajtón, üvegházban, vízgyűjtőn, kukán, kerti mosogatón, lefolyón, csatornán, kerti bútoron, egyszóval számtalan helyen az udvaron és a kertben. A ..

A Bio-D otthoni és kerti tisztítószerét használhatod akár a házon belül, de kívül is olyan helyeken, akár a kertben. Használható teraszon, járdán, autófelhajtón, üvegházban, vízgyűjtőn, kukán, kerti mosogatón, lefolyón, csatornán, kerti bútoron, egyszóval számtalan helyen az udvaron és a kertben. A mesés eukaliptusz illat a szagok semlegesítésében is s

Biztonságosan használható szeptikus tartályokban és szennyvíztartályban egyaránt, és mint minden Bio-D termék, mentes a szintetikus vegyszerektől, foszfátoktól, tartósítószerektől, enzimektől és szintetikus illatanyagoktól.

A Bio-D ezt a termékét nem tesztelték kifejezetten a koronavírus (COVID-19) ellen. E.coli, Salmonella Enterica, MRSA és Staphylococcus Aureus ellen tesztelték a BSEN 1276 szabvány szerint. 

Takarítás házon belül és kívül, egyszerűen!


Felhasználási javaslat: 

Használat előtt rázd fel a palackot! Lefolyóba, csatornába, ereszen akár higítatlanul is alkalmazható. Egyéb felületeken higítsd 50 ml / 1 liter víz arányban.


Bio-D
ÖSSZETEVŐK Kevesebb, mint 5% olioxietilén(20)-szorbitán-laurát, tejsav, eukaliptusz globulus olaj.