Címkék: bio, pamut, zsák, zsinórral kicsi, közepes, nagy, the, organic, company, vászontáskák, műanyagmentes

Bio pamut zsák zsinórral - kicsi, közepes, nagy

Bio pamut zsák zsinórral - kicsi, közepes, nagy - The Organic Company

Bio pamut zsák zsinórral - kicsi, közepes, nagy - The Organic Company - Vászontáskák - 1.490Ft Bio pamut zsák zsinórral /kicsi/közepes/nagy - The Organic Company - Vászontáskák - 1.490Ft Bio pamut zsák zsinórral / kicsi - - -

1.490Ft
  • Nettó: 1.173Ft
  • Ár jutalom pontban: 298
  • Gyártó: The Organic Company
  • Típus: The Organic Company
  • Jutalom pontok: 14
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A The Organic Company bio pamut anyagból készült, környezetbarát tároló zsákjai azzal a céllal születtek, hogy átvegyék a hétköznapokban nejlon zacskók helyét minden olyan helyzetben, amikor hirtelen be kell csomagolnunk valamit, hogy magunkkal vihessük. Ha belegondolunk, rengeteg ilyen helyzet van,..

Elérhető opciók:

A The Organic Company bio pamut anyagból készült, környezetbarát tároló zsákjai azzal a céllal születtek, hogy átvegyék a hétköznapokban nejlon zacskók helyét minden olyan helyzetben, amikor hirtelen be kell csomagolnunk valamit, hogy magunkkal vihessük. Ha belegondolunk, rengeteg ilyen helyzet van, nem csak a bevásárlás! Amikor leugrunk az edzőterembe és a cipőt nem akarjuk csak úgy a táskába dobni, vagy utazásnál, legyen szó a fehérneműk tárolásáról például, de az otthoni tárolásban is kiválthatja a műanyag zacskókat a szekrényekben, konyhában, fürdőszobában. 

Az igazoltan organikus pamutból készült zsákok (GOTS tanúsítvány), újrafelhasználhatóak, strapabíróak és moshatóak és biológiailag lebomlóak. Minden pamut zsák zsinórral van ellátva a biztonságos tároláshoz. 

Vidd magaddal utazáshoz, tedd a táskádba és használd a hétköznapokban akár bevásárlásnál, vagy sportoláshoz és használd otthoni tárolásra.

Az anyatermészet meghálálja!

Méretek:

Kicsi bio pamut zsák: 16 x 22 x 6 cm

Közepes bio pamut zsák: 24 x 30 x 8 cm

Nagy bio pamutzsák: 30 x 40 x 12 cm

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha