Címkék: bio, pamutvászon, bevásárló, táska, the, organic, company, vászontáskák

Bio pamutvászon bevásárló táska

Bio pamutvászon bevásárló táska - The Organic Company

Bio pamutvászon bevásárló táska - The Organic Company - Vászontáskák - 5.990Ft Bio pamutvászon bevásárló táska - The Organic Company - Vászontáskák - 5.990Ft Bio pamutvászon bevásárlószatyor - The Organic Company - Vászontáskák - 5.989Ft Bio pamutvászon b

5.990Ft
  • Nettó: 4.717Ft
  • Ár jutalom pontban: 1197
  • Gyártó: The Organic Company
  • Típus: The Organic Company
  • Jutalom pontok: 59
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A The Organic Company 100% bio pamutból készült bevásárló táskája praktikus és környezetbarát segítség a bevásárlásnál. Legyen mindig nálad, így elkerülheted, hogy a boltban, vagy a piacon műanyagzacskót keljen venned.A bevásárló táska erős, strapabíró kialakítású és mosható. Organikus pamut anyagbó..

Elérhető opciók:

A The Organic Company 100% bio pamutból készült bevásárló táskája praktikus és környezetbarát segítség a bevásárlásnál. Legyen mindig nálad, így elkerülheted, hogy a boltban, vagy a piacon műanyagzacskót keljen venned.

A bevásárló táska erős, strapabíró kialakítású és mosható. Organikus pamut anyagból készül, és biológiailag lebomló. GOTS tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami garantálja, hogy a szövet mentes a méreganyagoktól és a nehézfémektől, továbbá, hogy gyártása során tiszteletben tartják a nemzetközi munkavállalók jogait.  Válaszd Te is a környezetbarát és többször felhasználható megoldásokat a mindennapokban, és az anyatermészet meghálálja.

Méretek: 25 x 40 cm

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha