HÚSVÉTI KISZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Kedves Vásárlónk! Raktárköltözés és a húsvéti ünnepek miatt a Zöldmami csomagfeladás április 16. és 23. között szünetel. Az április 15-én leadott rendelések még kiszállításra kerülnek. A fenti időszak alatt is a megszokottak szerint tudsz rendelni a webshopból, azonban kérünk, számolj a megnövekedett kiszállítási idővel. Köszönettel: a Zöldmami csapata

Címkék: bio, pamutvászon, táska-kicsi., the, organic, company., vászontáskák

Bio pamutvászon táska-kicsi

Bio pamutvászon táska-kicsi - The Organic Company

Bio pamutvászon táska-kicsi - The Organic Company - Vászontáskák - 6.989Ft Bio pamutvászon táska-kicsi - The Organic Company - Vászontáskák - 6.989Ft Bio pamutvászon táska-kicsi - - -

6.990Ft
  • Nettó: 5.504Ft
  • Ár jutalom pontban: 1397
  • Gyártó: The Organic Company
  • Típus: The Organic Company
  • Jutalom pontok: 69
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Fenntarthatóság és stílus. Ez a The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát vászon táska. Erős pamutvászonból készítették, hogy sok mindent elbírjon. Használhatod bevásárláshoz, utazáshoz, sportolásnál, vagy bármikor, amikor szükséged van egy igazán erős táskára. Mosható, org..

Elérhető opciók:

Fenntarthatóság és stílus. Ez a The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát vászon táska. Erős pamutvászonból készítették, hogy sok mindent elbírjon. 

Használhatod bevásárláshoz, utazáshoz, sportolásnál, vagy bármikor, amikor szükséged van egy igazán erős táskára. Mosható, organikus pamut anyagból készült, ami biológiailag lebomló. GOTS tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja, hogy a szövet mentes a méreganyagoktól és a nehézfémektől, és, hogy gyártása során tiszteletben tartják a nemzetközi munkavállalók jogait.

Méretek: 40 x 34 x 10 cm

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha