Címkék: óriás, bio, pamutvászon, táska, the, organic, company, vászontáskák

Óriás bio pamutvászon táska

Óriás bio pamutvászon táska - The Organic Company

Óriás bio pamutvászon táska - The Organic Company - Vászontáskák - 24.489Ft Óriás bio pamutvászon táska - The Organic Company - Vászontáskák - 24.489Ft Óriás bio pamutvászon táska - - -

24.490Ft
  • Nettó: 19.283Ft
  • Ár jutalom pontban: 4898
  • Gyártó: The Organic Company
  • Típus: The Organic Company
  • Jutalom pontok: 244
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Fenntarthatóság és stílus. Ez a The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát óriás táskája. Ez a hatalmas pamutvászon táska tényleg mindent elbír. Utazás, nagybevásárlás, nem akadály!A The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát táskája azzal a céllal született, ..

Elérhető opciók:

Fenntarthatóság és stílus. Ez a The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát óriás táskája. Ez a hatalmas pamutvászon táska tényleg mindent elbír. Utazás, nagybevásárlás, nem akadály!

A The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát táskája azzal a céllal született, hogy akkor se kelljen kompromisszumot kötnöd, ha tényleg rengeteg dolgot kell magaddal vinned.

Használhatod bevásárláshoz, utazáshoz, sportolásnál, vagy bármikor, amikor szükséged van egy igazán erős táskára. Strapabíró pamutvászon textilből készült, mely kialakításának köszönhetően nagyobb súlyt is elbír, és rengeteg minden belefér. Mosható, organikus pamut anyagból készült, ami biológiailag lebomló. GOTS tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja, hogy a szövet mentes a méreganyagoktól és a nehézfémektől, és, hogy gyártása során tiszteletben tartják a nemzetközi munkavállalók jogait.

Méretek: 100 x 50 x 35 cm

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha