Címkék: tapirus, vászontáska., tapirus, bairdii., vászontáskák

Tapirus vászontáska

Tapirus vászontáska - Tapirus Bairdii

Tapirus vászontáska - Tapirus Bairdii - Vászontáskák - 1.490Ft Tapirus vászontáska - Tapirus Bairdii - Vászontáskák - 1.490Ft Tapirus vászontáska - Tapirus Bairdii - Vászontáskák - 1.490Ft Tapirus vászontáska - Tapirus Bairdii - Vászontáskák - 1.490Ft Tap

1.490Ft
  • Nettó: 1.173Ft
  • Gyártó: Tapirus Bairdii
  • Típus: Tapirus Bairdii
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A tapír, az „erdők kertésze”. Jelentősége az ökoszisztémában több mint gondolnánk. Olyan képességet örököl természetesen, és örökít tovább utódainak, mellyel nem túlzás azt állítani, hogy megmenthet minket a globális felmelegedéstől. A tapírok ugyanis hatékonyan részt vesznek a fák ültetésében.Renge..

A tapír, az „erdők kertésze”. Jelentősége az ökoszisztémában több mint gondolnánk. Olyan képességet örököl természetesen, és örökít tovább utódainak, mellyel nem túlzás azt állítani, hogy megmenthet minket a globális felmelegedéstől. A tapírok ugyanis hatékonyan részt vesznek a fák ültetésében.

Rengeteg gyümölcsöt, és növényt fogyasztanak, ami napi 40kg-ot is jelent esetenként, majd természetes módon, részt vesznek az erdő növényeinek trágyázásában . És a tapír egy igen mozgékony állat! Az Amazonasi esőerdőkben végzett kutatások alapján egyértelműen bizonyítottá vált a tapírok szerepe az újraerdősítésben. De nem csak ezzel segít, hanem rendkívül hatékonyan viszi útja során a különböző növények magjait gyomrában, és szórja szét az esőerdőben egymástól több kilométer távolságra, így biztosítva az erdő ökoszisztémájának kiegyensúlyozott működését.


Így hát a mi kedvencünk, a tapíros pamutvászon táska, melyet büszkén vihetsz magaddal bevásárolni, sportolni, vagy ahová csak szeretnéd, hiszen nem csak környezetbarát anyagból készült, de a Föld egyik igen kedves kis megmentőjének képe is rajta van, hogy emlékeztessen Téged, és másokat is, hogy sok kicsi, sokra megy!

Na meg irtó kedves kisállat is! :)


A pamutvászon táska méretei:

Szélesség 38 cm

Magasság 42 cm

fogantyúk hossza: 70 cm


Összetevők:

100% vegán

100% pamut

színe natúr


“… Tapirs are important recyclers of nutrients, helping the soil and landscape thrive. They also serve as biological indicators of the health and vitality of an area: tapirs are the first species to decline when there is human disturbance because of their large size, slow reproductive rate, and sensitivity to their environment….”Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha