Tags: carpet, cleaner, cleanne, crystalclean, cleaning

Carpet cleaner

Carpet cleaner - Cleanne Crystalclean

Carpet cleaner - Cleaning - 1.490Ft

1,431Ft

1,590Ft

  • Ex Tax:1,127Ft
  • Brand: Cleanne Crystalclean
  • Product Code: Cleanne Crystalclean
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - The expected delivery time is 1-2 working day(s). (on stock)
A CLEANNE Crystalclean természetes kárpit tisztítószer a makacs foltokkal is elbánik, úgy hogy nincs vegyszeres kipárolgás vagy bármilyen egyéb irritáció. Kisgyermekes családok vagy háziállatokkal rendelkezők számára is ideális. Alkalmas kápritok és szőnyegek tisztítására. Felhasználás: HASZNÁL..

A CLEANNE Crystalclean természetes kárpit tisztítószer a makacs foltokkal is elbánik, úgy hogy nincs vegyszeres kipárolgás vagy bármilyen egyéb irritáció. Kisgyermekes családok vagy háziállatokkal rendelkezők számára is ideális. Alkalmas kápritok és szőnyegek tisztítására. 

Felhasználás: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. A foltot befújás előtt célszerű meleg vízzel benedvesíteni, majd ráfújni a tisztítószert, és ezt követően valamilyen törlőkendővel megdörzsölni (ennek hiányában folt alakulhat ki a felületben lévő por miatt), majd hagyni kell megszáradni. Régebbi vagy erősebb szennyeződés esetén előfordulhat, hogy kétszer kell elvégezni ezt a folyamatot. Kényesebb anyag esetén a használat előtt végezz szín- és anyagpróbát, elkerülve az esetleges károsodást!

Űrtartalom: 500 ml

Kiadósság: 800x fújás

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztalsz használata közben, kérjük azonnal lépj kapcsolatba háziorvosoddal vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Szavatosság: minőségét 24 hónapig megőrzi.

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha