Cleanne Crystalclean

A Cleanne Clystarclean termékei igazi zöld forradalmat jelentenek és mindezt teljes magyar gyártásból.

Hogyan változtatja meg a Cleanne az életed

A Cleanne több, mint egy növényi hatóanyagokból készült, vegyianyag-mentes tisztítószer. A Cleanne több, mint egy lelkes családi vállalkozásból kinőtt, Magyarországon gyártott, és most világhódító útjára készülő termék. A Cleanne maga a Zöld Forradalom, mely megváltoztatja a használói életét, beleértve Azokét is, akik gyártják. Ebben a cikkben nyolc pontba gyűjtöttük, milyen hatással lehet a Cleanne a te életedre, hogyan varázsolja valóban tisztává otthonodat, és tágabb környezetedet is.

1. A Cleanne szuperhatékony

A gyártó saját és a vásárlói tapasztalatai is azt mutatják, hogy a Cleanne-vel egyáltalán nem erőlködés a takarítás. Zsír, olaj, vérfolt, filctoll, a Cleanne a lakás bármely területén, bármely szennyeződéssel szemben megállja a helyét. Baktérium és gombaölő hatásával valódi, tartós tisztaságot biztosít. Bár rengeteg előtte-utána képpel szolgálhatunk, valamint személyesen is bármikor meggyőződhetsz a Cleanne hatékonyságáról Cleanne Központjában, vagy kitelepüléseiken partnereiknél, illetve a vásárokon, melyeken részt vesznek, az alábbi két videó kiválóan demonstrálja, miért fogja a Cleanne alapjaiban megváltoztatni, amit eddig a takarításról gondoltál.

2. Valódi, vegyianyag-mentes tisztaság

A videó vége nem kameratrükk, és nincs megvágva, Richárd tényleg a szájába fújja a Szőnyeg és kárpittisztítót, de ugyanezt megtehetné (meg is szokta) akár a penész és mohaeltávolítóval is. Mindez azért lehetséges, mert a Cleanne nem veszélyes, nem tartalmaz a környezetre káros anyagokat, és gyártása során sem kerül felhasználásra semmilyen ismert káros vegyianyag. Erejét növényi hatóanyagokból készült koncentrátum adja, az egyes illatosított termékeinknél pedig 100%-osan növényből készült, adalékmentes illóolajokat használunk.

3. Biztonságos és gyermekbarát

A növényi összetevőknek hála a Cleanne nem tartalmaz semmilyen ismert káros anyagot, amivel a szervezetedet, vagy a természetet terhelnéd. Bár vannak kifejezetten baba-mama termékeink, az összes Cleanne (kivéve az ipari vízkőoldót) teljesen bababarát. A legtöbb takartószerrel szemben a Cleanne nem hagy hátra semmilyen vegyianyagot, sem az egyes felületeken, sem a levegőben párologva. A padlóhoz közel játszó gyermeked nemcsak hogy nem lélegezhet be semmi károsat, sőt, nyugodtan rágcsálhatja frissen tisztított játékait, de vásárlóink visszajelzése alapján akkor sem lehet baj, ha véletlenül megkóstolja a Cleanne-t.

4. Egészséges a használata

Mivel az egész lakásban valódi, vegyianyag-mentes tisztaságot teremt, használatakor, és utána sem érintkezhetsz, és nem is lélegezhetsz be semmilyen, a Cleanne-ből származó ismert káros anyagot. Mivel immunrendszerednek nem kell megbirkóznia a Cleanne-ből hátramaradt különböző mérgekkel, szervezeted arra koncentrálhat, ami igazán fontos, az egészséges működésre, és egészséged megőrzésére. Vásárlóink visszajelzései, és saját tapasztalataink alapján közérzeted javulhat, ellenállóbbá válhatsz a megfázással, influenzával, vagy a krónikus betegségekkel szemben. Többen is jelezték, hogy bőrbarát, sebes, vagy ekcémás kézzel használva sem alakult ki tőle semmilyen bőrirritáció.

5. Otthonodat tisztává, a környezetet tisztábbá varázsolhatod

A növényi összetevőknek hála a Cleanne biológiailag lebomló, és lényegében negatív ökolábnyommal bír. A természetbe kikerülve nem hogy nem károsítja azt, de a legtöbb szennyeződést, köztük az olajat, lebontja, így tisztítja is a talajt. Gyártása során is ügyelnek rá, hogy a lehető legkisebb környezeti terheléssel állíthassák elő. Ebbe az is beletartozik, hogy igekszenek a legtöbb alapanyagot hazai beszállítóktól beszerezni, olyan flakont használnak, melyek egy része ledarálható új flakonok gyártásához, és a jelenleg használt címkék etikus fagazdálkodásból származnak (a famentes címkék gyártásához nagyon sok vegyszert használnak).

6. Minden szempontból állatbarát

A Cleanne erőszakmentes, kizárólag növényi hatóanyagokból készül (mondanunk sem kell, hogy pálmaolajat nem tartalmaz) és nem is teszteltük állatokon. Állataink közérzete is jobb, ha tiszta környezetben élnek, ráadásul ugyanúgy érzékenyek lehetnek a vegyszerekre, ezért fontos, hogy az ő szervezetüket se terheljük feleslegesen. Használata után nem marad semmilyen ismert, egészségre káros vegyszer a levegőben, vagy a felületeken, a visszajelzések szerint kedvenceink akár fel is nyalhatják a Cleanne-t, eddig nem tapasztaltunk semmilyen negatív hatást ezzel kapcsolatban.

7. Teljesen gazdibarát

A Cleanne nem csak állat, de gazdibarát tisztítószer is, ami fontos, hisz a legjólneveltebb kedvencekkel is előfordulhatnak balesetek. A Cleanne-vel nem rémálom, ha beszalad egy kis pisi, vagy hányás, nem csak a foltot, de a szagot is eltünteti. Kispajtásodnak többet nem kell bűnbánó arccal, laposkúszásban bocsánatért esedeznie, ha látja, milyen könnyed nyugalommal takarítasz fel utána. Az akvárium és terrárium takarítása sem egy állandóan halogatott nehéz kötelesség többé. Partnerük, az egyik kisállat felszerelés üzlet, több üzletében is Cleanne-vel takarítják az akváriumokat, mert kiválóan eltünteti a vízkövet és az algát, így zavartalanul gyönyörködhetnek az állatokban, akik egyébként sokkal jobban érzik magukat, mert ismert, egészségükre káros anyag nem oldódik bele a vizükbe.

8. Megváltoztatja az életmódodat és a szemléletedet

Cleanne-t vásárolni és használni egy apró, de tudatos döntés, mellyel mégis nagy hatást gyakorolsz közvetlen- és tágabb környezetedre is. Amikor a Cleanne-t veszed le a polcról, nem csak valódi, vegyianyag-mentes tisztaságot választasz, de Zöld Forradalmárrá válsz.

Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan. Ez a mondás tökéletesen kifejezi a Zöld Forradalmat is. Amikor Cleanne-vel takarítasz, azt teszed, ami ott helyben a legjobb számodra és szeretteid számára, miközben hosszútávon az egész bolygónak is jót teszel azzal, hogy nem juttatsz vegyszereket a levegőbe, a talajba, a vízbe. Őszintén hisszük, hogy egy fecske is csinálhat nyarat, és ez a fecske lehetünk mi, lehetsz te, lehet a szomszédod, akinek megmutattad a Cleanne-t, lehet bárki, aki tudatos, zöld döntést hoz.

És bár mindig tehetsz többet, a hétköznapokban már ennyi is elég, hogy hass a világra, és hozzájárulj nem csak családod, de a Föld egészségének megőrzéséhez is.

Cleanne Crystalclean
Product Compare (0)
Showing 13 to 24 of 28 (3 Pages)
Cleanne FoltOFF universal stain remover
Sale

Cleanne Crystalclean

Cleanne FoltOFF universal stain remover

765Ft

850Ft

Ex Tax: 602Ft

A CLEANNE Crystalclean FoltOFF univerzális folttisztítója mindenkinek nagyon praktikus, de igazán a kisgyereke..

Cleanne general surface cleaner extra strong,100 m...
Sale

Cleanne Crystalclean

Cleanne general surface cleaner extra strong,100 m...

945Ft

1,050Ft

Ex Tax: 744Ft

Cleanne's extra strong General Surface Cleaner cleans your everyday objects with natural ingredients. It conta..

Cleanne glass cleaner 500ml
Sale

Cleanne Crystalclean

Cleanne glass cleaner 500ml

855Ft

950Ft

Ex Tax: 673Ft

A CLEANNE Crystalclean cseppmentes ablaktisztítója új kilátást nyit majd neked a világra!Használatával könnyed..

Cleanne household descaling agent
Sale

Cleanne Crystalclean

Cleanne household descaling agent

981Ft

1,090Ft

Ex Tax: 773Ft

Descaling a household can be a challenge. It is present everywhere we use water: in the bathroom, on glass sur..

Cleanne laundry detergent concentrated 2l
Sale

Cleanne Crystalclean

Cleanne laundry detergent concentrated 2l

3,321Ft

3,690Ft

Ex Tax: 2,615Ft

Egy régi kedvenc megújult még hatékonyabb receptúrával a természetes mosásért. Vízlágyító hatással rendelkezik..

Cleanne liquid machine dishwashing detergent, 500 ...
Sale

Cleanne Crystalclean

Cleanne liquid machine dishwashing detergent, 500 ...

1,251Ft

1,390Ft

Ex Tax: 985Ft

Liquid machine dishwashing detergent made with natural orange essential oil. Environmentally friendly, plant-b..

Cleanne toilette oil and cleaner cinnamon orange
Sale

Cleanne Crystalclean

Cleanne toilette oil and cleaner cinnamon orange

1,071Ft

1,190Ft

Ex Tax: 843Ft

A CLEANNE Crystalclean wc tisztítója a tisztaság mellett a fahéj és a narancs csodálatos illatát hozza a fürdő..

Cleanne toilette oil and cleaner lemon
Sale

Cleanne Crystalclean

Cleanne toilette oil and cleaner lemon

1,071Ft

1,190Ft

Ex Tax: 843Ft

A CLEANNE Crystalclean wc tisztítója a tisztaság mellett a citrusok csodálatos illatát hozza a fürdőszobádba. ..

Cleanne toilette oil and cleaner levander
Sale

Cleanne Crystalclean

Cleanne toilette oil and cleaner levander

1,071Ft

1,190Ft

Ex Tax: 843Ft

A CLEANNE Crystalclean wc tisztítója a tisztaság mellett a levendula csodálatos illatát hozza a fürdőszobádba...

Cleanne toilette oil and cleaner locust

Cleanne Crystalclean

Cleanne toilette oil and cleaner locust

1,190Ft

Ex Tax: 937Ft

A CLEANNE Crystalclean wc tisztítója a tisztaság mellett az akác csodálatos illatát hozza a fürdőszobádba. A C..

Cleanne white board cleaner and felt marker remove...

Cleanne Crystalclean

Cleanne white board cleaner and felt marker remove...

1,290Ft

Ex Tax: 1,016Ft

Kivel ne fordult volna elő, hogy véletlenül alkoholos filccel írt rá valamire, amire nem azzal szeretett volna..

CLEANNEYES eyewear cleaner 60ml CLEANNEYES eyewear cleaner 60ml

Cleanne Crystalclean

CLEANNEYES eyewear cleaner 60ml

690Ft

Ex Tax: 543Ft

A CLEANNE Crystalclean a szemüvegedre is gondol, mert az is megérdemli a tökéletes tisztaságot, te pedig tökél..

Showing 13 to 24 of 28 (3 Pages)