Tags: cleanne, dish, detergent, 500ml, cleanne, crystalclean, detergents

Cleanne dish detergent 500ml

Cleanne dish detergent 500ml - Cleanne Crystalclean

Cleanne dish detergent 500ml - Detergents - 990Ft

984Ft

1,090Ft

  • Ex Tax:774Ft
  • Brand: Cleanne Crystalclean
  • Product Code: Cleanne Crystalclean
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - The expected delivery time is 1-2 working day(s). (on stock)
CLEANNE Crystalclean kézkímélő, cseppmentes mosogatószere könnyen válhat a kedvenceddé, ahogy nekünk azonnal azzá vált!Ha belegondolsz, hogy akár a táplálkozással mennyi olyan anyagot viszel a szervezetedbe, amit nem a természet adott, hanem mi emberek, azért hogy egy termék színesebb, szagosabb, va..

CLEANNE Crystalclean kézkímélő, cseppmentes mosogatószere könnyen válhat a kedvenceddé, ahogy nekünk azonnal azzá vált!

Ha belegondolsz, hogy akár a táplálkozással mennyi olyan anyagot viszel a szervezetedbe, amit nem a természet adott, hanem mi emberek, azért hogy egy termék színesebb, szagosabb, vagy akár tovább eltartható legyen, adunk hozzá? A hagyományos mosogatószerek felületaktív anyagokat és egyéb egészségre és környezetre is káros vegyületet tartalmazhatnak. Ahhoz, hogy ezeket a szereket lemossuk mosogatás után az edényekről még több idő és víz veszteséggel jár, viszont az edényeken maradva könnyedén a szervezetünkbe juthatnak. 

A legtöbb hagyományos mosogatószer könnyen irritálhatja a bőrt, kiszárítja és megviseli.

A Cleanne cseppmentes kímélő mosogatószere minden ilyen mellékhatást mellőzve segít gyönyörűen tisztán tartani az edényeidet, mindezt csík és foltmentesen.

Természetes hatóanyagaival segít tisztává és csillogóvá varázsolni edényeidet, poharaidat. Ügyfeleink visszajelzése alapján az üvegfelületek új csillogást nyernek a Cleanne rendszeres használatával és ügyfél visszajelzések alapján jótékony hatással van a kéz bőrfelületére is.

Cseppmentes mosogatószerünk nem tartalmaz habzást elősegítő káros anyagokat. Használatához bio kókuszszivacsot javasolunk, mely természetes módos habosítja fel a terméket.

Felhasználás: Kézi mosogatószer. Folt- és csíkmentesen szárad, zsíreltávolító hatása van hideg vizes mosogatásnál is. 

Űrtartalom: 500 ml

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztalsz használata közben, kérjük azonnal lépj kapcsolatba orvosoddal vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Szavatosság: minőségét 24 hónapig megőrzi.

Gyártási hely: Magyarország

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha