Tags: cleanne, extra, strong, all, purpose, cleaner, on, the, go, 100ml, cleanne, crystalclean, cleaning

Cleanne extra strong all purpose cleaner on the go 100ml

Cleanne extra strong all purpose cleaner on the go 100ml - Cleanne Crystalclean

Cleanne extra strong all purpose cleaner on the go 100ml - Cleaning - 990Ft

990Ft
  • Ex Tax:780Ft
  • Brand: Cleanne Crystalclean
  • Product Code: Cleanne Crystalclean
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
A CLEANNE Crystalclean extra erős általános tisztítószerének úti kiszerelése, ami elfér a táskádban, használhatod bárhol útközben, vagy a munkahelyeden, az munkaasztal letörlésére például.A Cleanne az extra erős általános tisztítószer úti kiszerelése szintén a vásárlói igények miatt készült el, hogy..

A CLEANNE Crystalclean extra erős általános tisztítószerének úti kiszerelése, ami elfér a táskádban, használhatod bárhol útközben, vagy a munkahelyeden, az munkaasztal letörlésére például.

A Cleanne az extra erős általános tisztítószer úti kiszerelése szintén a vásárlói igények miatt készült el, hogy bármikor kéznél legyen, ha úgy érzed szükség van rá.

A Cleanne úti tisztítószerben az extra erőt a 100% tisztaságú teafa- és rozmaring olaj adja a megszokott Cleanne természetes hatóanyagok mellett.

Használd minden nap a használati tárgyak áttörlésére. 

Extra erős Általános felülettisztítónkat használhatod minden olyan felületen, aminek nem árt a víz. Lehet ez fa, fém, műanyag. 

Környezetbarát prémium termék, alapvetően növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással. A CLEANNE magyar családi vállalkozás terméke, a toalett illatosítót leszámítva termékeink illatanyag-mentesek és környezetbarát módon viselkednek.

Használat előtt rázd fel.

Űrtartalom: 100 ml

Kiadósság: 250x fújás

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz. 100% tisztaságú illóolaj (teafa, rozmaring).

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztalsz használata közben, kérjük azonnal lépj kapcsolatba orvosoddal vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Szavatosság: minőségét 24 hónapig megőrzi.

Gyártási hely: Magyarország

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha