Tags: cleanne, extra, strong, all, purpose, surface, cleaner, with, teatree, and, rosemary, cleanne, crystalclean, cleaning

Cleanne extra strong all purpose surface cleaner with teatree and rosemary

Cleanne extra strong all purpose surface cleaner with teatree and rosemary - Cleanne Crystalclean

Cleanne extra strong all purpose surface cleaner with teatree and rosemary - Cleaning - 1.490Ft

1,490Ft
  • Ex Tax:1,173Ft
  • Brand: Cleanne Crystalclean
  • Product Code: Cleanne Crystalclean
  • Availability: Temporary stock shortage
  • Delivery deadline: - The expected delivery time is 1-2 working day(s). (on stock)
A CLEANNE Crystalclean extra erős általános felülettisztítója kifejezetten a vásárlók kérésére lett kifejlesztve, így 100% tisztaságú teafa- és rozmaring olajjal lett felturbózva, természetesen a Cleanne általános felülettisztítójának a már megszokott hatóanyagaival együtt.Használhatod akár minden n..

A CLEANNE Crystalclean extra erős általános felülettisztítója kifejezetten a vásárlók kérésére lett kifejlesztve, így 100% tisztaságú teafa- és rozmaring olajjal lett felturbózva, természetesen a Cleanne általános felülettisztítójának a már megszokott hatóanyagaival együtt.

Használhatod akár minden nap a sűrűn használt tárgyak áttörlésére, kapcsolók, kilincsek, munkaasztal tisztítására.

A Cleanne extra erős általános tisztítószere szintén alkalmas a hűtő, konyhapult, székek tisztítására, egyszóval minden olyan felületre, aminek nem árt a víz. Ez akár lehet fém, műanyag, ajtó és ablakkeret akár fa is.

Környezetbarát prémium termék, alapvetően növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással. A CLEANNE magyar családi vállalkozás terméke, a toalett illatosítót leszámítva termékeink illatanyag-mentesek és környezetbarát módon viselkednek.

Használat előtt rázd fel.

Űrtartalom: 500 ml

Kiadósság: 800x fújás

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz. 100% tisztaságú illóolaj (teafa, rozmaring).

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztalsz használata közben, kérjük azonnal lépj kapcsolatba orvosoddal vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Szavatosság: minőségét 24 hónapig megőrzi.

Gyártási hely: Magyarország

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha