Tags: cleanne, extra, strong, degreaser, cleanne, crystalclean, cleaning

Cleanne extra strong degreaser

Cleanne extra strong degreaser - Cleanne Crystalclean

Cleanne extra strong degreaser - Cleaning - 990Ft

990Ft
  • Ex Tax:780Ft
  • Brand: Cleanne Crystalclean
  • Product Code: Cleanne Crystalclean
  • Availability: Temporary stock shortage
  • Delivery deadline: - The expected delivery time is 1-2 working day(s). (on stock)
Zsíroldás kesztyű nélkül? Ezt a szabadságot hozza el nekünk a Cleanne Crystalclean.A Cleanne zsíroldója semmilyen maró hatású vegyületet nem tartalmaz, csakis kizárólag természetes hatóanyagokat. Nem irritál, nem fullaszt, nem kell az összes ablakot kinyitnod, hogy levegőt kapj miközben takarítasz é..

Zsíroldás kesztyű nélkül? Ezt a szabadságot hozza el nekünk a Cleanne Crystalclean.

A Cleanne zsíroldója semmilyen maró hatású vegyületet nem tartalmaz, csakis kizárólag természetes hatóanyagokat. Nem irritál, nem fullaszt, nem kell az összes ablakot kinyitnod, hogy levegőt kapj miközben takarítasz és még csak műanyagkesztyű sem kell hozzá! A takarítás teljesen új élményét nyújtja majd ez a szabadság, maximális hatékonyság mellett. 

A Cleanne extra erős zsíroldóját használhatod gáztűzhely, sütő, szagelszívó vagy más erősen zsírosodó felületek tisztítására még akár makacs zsír oldására akár mosogatás közben is. 

Környezetbarát prémium termék, alapvetően növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással. A CLEANNE magyar családi vállalkozás terméke, a toalett illatosítót leszámítva termékeik illatanyag-mentesek és környezetbarát módon viselkednek.

Felhasználás: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. Alkalmas zsíroldásra (nem keverendő össze az odaégett ételekkel, amik eltávolítására a mosogatószer alkalmas), esetleges régebbi vagy makacsabb zsírosodás esetén segíthet a felület melegítése takarítás előtt (pl melegvízzel történő előpermetezése).

Használható kerámia és inox felületen is.

Űrtartalom: 500 ml

Kiadósság: 800x fújás

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Szavatosság: minőségét 24 hónapig megőrzi.

Forgalmazó: Cleanne Holding Kft., 1138 Budapest, Váci út 168., e-mail: cleanne@cleanne.hu, web: www.cleanne.hu

Gyártási hely: Magyarország

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha