Tags: cleanne, toilette, oil, and, cleaner, cinnamon, orange, cleanne, crystalclean, cleaning

Cleanne toilette oil and cleaner cinnamon orange

Cleanne toilette oil and cleaner cinnamon orange - Cleanne Crystalclean

Cleanne toilette oil and cleaner cinnamon orange - Cleaning - 1.090Ft

1,071Ft

1,190Ft

  • Ex Tax:843Ft
  • Brand: Cleanne Crystalclean
  • Product Code: Cleanne Crystalclean
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - The expected delivery time is 1-2 working day(s). (on stock)
A CLEANNE Crystalclean wc tisztítója a tisztaság mellett a fahéj és a narancs csodálatos illatát hozza a fürdőszobádba. A Cleanne toalettolaj- és tisztítója mindennapi használatra lett kifejlesztve. Napi egyszeri használatával jelentősen csökken a már lerakódott szennyeződések mennyisége, így a nagy..

A CLEANNE Crystalclean wc tisztítója a tisztaság mellett a fahéj és a narancs csodálatos illatát hozza a fürdőszobádba. A Cleanne toalettolaj- és tisztítója mindennapi használatra lett kifejlesztve. Napi egyszeri használatával jelentősen csökken a már lerakódott szennyeződések mennyisége, így a nagyobb takarítás már nem igényel majd annyi erőkifejtést. 

A WC lehúzása után kell a WC-be permetezni, napi egyszer, vagy akár többszöri alkalommal. További öblítést nem igényel.

Ha makacsabb lerakódást szeretnél eltávolítani a WC-ből a Cleanne háztartási vízkőoldóját is segítségül hívhatod, de akkor a két szert mindenképpen külön használd és a kettő között alaposan öblítsd ki a WC-t.

Használat előtt mindenképp rázd fel. Kifejezetten kerámiafelületek takarítására készült, 100% tisztaságú illóanyaggal. Van aki mennyei illata miatt nem csak a WC-be, hanem a kád és mosdókagylók illatosítására is használja. 

Űrtartalom: 500 ml

Kiadósság: 800x fújás

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, <1% 100% természetes illóolaj, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztalsz használata közben, kérjük azonnal lépj kapcsolatba orvosoddal vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Szavatosság: minőségét 24 hónapig megőrzi.

Gyártási hely: Magyarország

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha