Tags: cleanneyes, eyewear, cleaner, 60ml, cleanne, crystalclean, cleaning

CLEANNEYES eyewear cleaner 60ml

CLEANNEYES eyewear cleaner 60ml - Cleanne Crystalclean

CLEANNEYES eyewear cleaner 60ml - Cleaning - 690Ft

690Ft
  • Ex Tax:543Ft
  • Brand: Cleanne Crystalclean
  • Product Code: Cleanne Crystalclean
  • Availability: Temporary stock shortage
  • Delivery deadline: - The expected delivery time is 1-2 working day(s). (on stock)
A CLEANNE Crystalclean a szemüvegedre is gondol, mert az is megérdemli a tökéletes tisztaságot, te pedig tökéletes látást.A szemüvegeseknek minden nap kihívást jelent a szemüvegük tökéletes maszat- és csíkmentes tisztítása. A felgyülemlett por, a zsíros szennyeződések, mind-mind nehezítik a tiszta k..

A CLEANNE Crystalclean a szemüvegedre is gondol, mert az is megérdemli a tökéletes tisztaságot, te pedig tökéletes látást.

A szemüvegeseknek minden nap kihívást jelent a szemüvegük tökéletes maszat- és csíkmentes tisztítása. A felgyülemlett por, a zsíros szennyeződések, mind-mind nehezítik a tiszta kilátást a szemüvegen keresztül. Ha nálad van a Cleanneyes szemüvegtisztító ezzel tovább nem lesz problémád.

Rázd fel a a szemüvegtisztító folyadékot, permetezd a szemüveg lencséjére mindkét oldalán és töröld át egy papírtörlővel, vagy szemüvegtisztító anyaggal.

Környezetbarát prémium termék, alapvetően növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással. A CLEANNE magyar családi vállalkozás terméke, a toalett illatosítót leszámítva termékeink illatanyag-mentesek és környezetbarát módon viselkednek.

Űrtartalom: 60 ml

Kiadósság: 100x fújás

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztalsz használata közben, kérjük azonnal lépj kapcsolatba orvosoddal vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Szavatosság: minőségét 24 hónapig megőrzi.

Gyártási hely: Magyarország

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha