Címkék: cserélhető fej, fogkefe, optimális tisztítás, 2db, növényi, TIO,

Cserélhető fejek környezetbarát fogkeféhez

Cserélhető fejek környezetbarát fogkeféhez - TIO

Cserélhető fejek környezetbarát fogkeféhez - TIO - Szájápolás - 2.490Ft

2.490Ft
  • Nettó: 1.961Ft
  • Ár jutalom pontban: 50
  • Gyártók Tio
  • Típus: TIO
  • Jutalom pontok: 2
  • Elérhető: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
Egyszer minden jó dolog véget ér! Szerencsére egy csomagban két új fogkefefejet is kapsz, ami gy 4-6 hónapig tart egy másik számára is tart (hacsak nem vagy mániákus fogmosó - ne legyél!). ORVOSILAG TESZTELT FOGKEFEFEJ KIALAKÍTÁS A sörték kialakítása a legfrissebb orvosi kutatáson alapulnak és optim..

Egyszer minden jó dolog véget ér! Szerencsére egy csomagban két új fogkefefejet is kapsz, ami gy 4-6 hónapig tart egy másik számára is tart (hacsak nem vagy mániákus fogmosó - ne legyél!).

ORVOSILAG TESZTELT FOGKEFEFEJ KIALAKÍTÁS

A sörték kialakítása a legfrissebb orvosi kutatáson alapulnak és optimálisan tisztít.  A kissé ferde és közepes méretű fej optimális navigációt biztosít a szájban. A sörték kétszintű vágásának köszönhetően(közepes merevség) elérje a fogaid utolsó sarkait is. A kerekített tippek garantálják a megfelelő polírozást, miközben gyengédek az ínyedhez - könnyen kicserélhető. A csökkentés és az újrafelhasználás a leghatékonyabb módja a természeti erőforrások megmentésének - ezért osztottuk meg hihetetlen német konstrukciós erőinket, hogy tartós és kényelmes cserét biztosítsanak. Egyszerűen használd a hegyes hegyet az új kefefej alján, hogy kihúzd a használt egységet.

CSERÉLHETŐ FOGKEFEFEJ

Az innovatív, cserélhető fogkefefej használatának köszönhetően 70% -kal kevesebb műanyaghulladékot termelsz- minden használat során. 

CSÖKKENTED AZ ÖKOLÓGIAI LÁBNYOMOD 

Minden része gyorsan növekvő növényekből készül, amelyek fotoszintézise a tiszta oxigén felszabadulása mellett eltávolítják a CO2-ot a légkörből. Továbbá a fosszilis alapú nyersolaj és az adalékok, például a BPA elkerülése biztosítja, az egészséges szájápolást.


Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha