Címkék: cserélhető, fejű, fogkefe, higiénikus, tokkal., tio., környezetbarát, fogkefék

Cserélhető fejű fogkefe higiénikus tokkal

Cserélhető fejű fogkefe higiénikus tokkal - TIO

Cserélhető fejű fogkefe higiénikus tokkal - TIO - Környezetbarát fogkefék - 4.490Ft Cserélhető fejű fogkefe higiénikus tokkal - TIO - Szájápolás - 4.490Ft

4.490Ft
  • Nettó: 3.535Ft
  • Ár jutalom pontban: 90
  • Gyártó: Tio
  • Típus: TIO
  • Jutalom pontok: 4
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
A Tio cserélhető fejű fogkefe bio műanyagból készült, amiért elnyerte a 2015-ös Green Product Award fődíját. Ez a speciális műanyag BPA mentes és 100%-ban biológiailag lebomló. A minimális csomagolás pedig segít elkerülni a felesleges hulladékot. A kicsomagolás után a doboz lesz a  fogkefetok (..

A Tio cserélhető fejű fogkefe bio műanyagból készült, amiért elnyerte a 2015-ös Green Product Award fődíját.

Ez a speciális műanyag BPA mentes és 100%-ban biológiailag lebomló. A minimális csomagolás pedig segít elkerülni a felesleges hulladékot. A kicsomagolás után a doboz lesz a  fogkefetok (ahelyett, hogy szemétbe kellene dobnod), és az utazást is megkönnyíti. Ennek az innovatív, cserélhető fejű fogkefe használatával 70% -kal csökkentheted a műanyaghulladék termelésed.

A fogkefe ergonomikusan lett kialakítva a legfrissebb orvosi kutatások alapján, az optimális fogtisztításhoz.  A kissé ferde, közepes méretű fogkefefej segít, hogy a kényes helyeket is elérd és fogaid, hogy azok tökéletesen tiszták legyenek. A sörték kétszintű vágása (közepes merevségű) biztosítja, hogy a fogínyt és a fogközt is biztosan megtisztítsd a lepedék lerakódástól. A kerekített tippek garantálják a megfelelő fogpolírozást, miközben gyengédek az fogínyedhez. Innovatív fogmosással a környezetvédelemért!Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha