Címkék: ellen®, totalcare, csomag, probiotikus, intim, tejsavas, intim mosakodóhab, intimdeo, Ellen-AB, akciós termékek,

ellen® intim total care csomag

ellen® intim total care csomag - Ellen®

ellen® intim total care csomag - Ellen® - ellen® - 12.760Ft

10.207Ft

12.760Ft

  • Nettó: 8.037Ft
  • Ár jutalom pontban: 2551
  • Gyártó: Ellen AB
  • Típus: Ellen®
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A kép csak illusztráció! A csomag tartalma a következő: 1 doboz ellen® probiotikus normál tampon economy kiszerelés (22 db/doboz) 1 db ellen® probiotikus intimkrém (15 ml) 1 db ellen® tejsavas intim mosakodó hab (150 ml) 1 db ellen® tejsavas intim deo (50 ml) 1 doboz ellen® probiotikus ..

A kép csak illusztráció! A csomag tartalma a következő:

  • 1 doboz ellen® probiotikus normál tampon economy kiszerelés (22 db/doboz)
  • 1 db ellen® probiotikus intimkrém (15 ml)
  • 1 db ellen® tejsavas intim mosakodó hab (150 ml)
  • 1 db ellen® tejsavas intim deo (50 ml)

1 doboz ellen® probiotikus normál tampon economy kiszerelés (22 db/doboz):

22 db - normál méretű - természetes eredetű probiotikumokat tartalmazó - tampon - fémdobozban - economy kiszerelés!
 
Az ellen® probiotikus tampon egyedülálló módon ötvözi a hüvelyi panaszok kezelésére használt készítmények gyógyhatását, a tamponok jól ismert, klasszikus funkcióival. Nem igényel plusz tisztasági betétet. A probiotikumokat ott tartja, amíg az szükséges, nem folyik ki, így azok megfelelően meg tudnak telepedni a hüvely falán.
Számos felmérés kimutatta, hogy a nők leggyakrabban hüvelyi fertőzések miatt fordulnak orvoshoz. A kutatások eredményei alapján elmondható, hogy négy nőből, legalább háromnak biztosan voltak már hüvelyfertőzéssel kapcsolatos panaszai és ezek nagyon gyakran újra és újra visszatérő problémákat okoznak. A menstruációs vér lúgos kémhatása rontja a hüvely védekezőképességét, teret adva a fertőzéseknek. Egy meglévő hüvelyi fertőzésnél félbeszakítja és elmossa az addigi kezelés hatását, amennyiben az elkezdődött.
Az ellen® probiotikus tamponnal pont akkor sokszorozod meg a tejsavtermelő jótékony baktériumaid számát, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Az ellen® probiotikus tampon orvostechnikai eszköz, amelyet a svédországi Karolinska Intézetben fejlesztettek ki. A hüvelyi egészség helyreállításának és megőrzésének Nyugat-Európában rendkívül elterjedt és széles körben alkalmazott eszköze. Rendszeres használata a menstruáció alatt az egészséges hüvelyflóra fenntartását és megerősítését szolgálja. Az ellen® név az LN®, azaz Lacto Naturel® rövidítés kiejtéséből származik. A Lacto Naturel® a szabadalmaztatott tejsavbaktérium törzseket jelenti.

ellen® probiotikus intimkrém:

 

15 ml - természetes eredetű probiotikumokat és növényi alapanyagokat tartalmazó - intimkrém
 

Szabadalmaztatott LN® baktériumtörzseket tartalmaz: Lactobacillus gasseri LN40, Lactobacillus rhamnosus LN113, Lactobacillus fermentum LN99.
Kutatások bizonyították, hogy ezek a baktériumtörzsek tejsavat és hidrogén peroxidot termelnek, csökkentik a pH értéket, ezzel megakadályozva a fertőzést okozó baktériumok és gombák elszaporodását.
Az ellen® probiotikus intimkrém egy kettős hatású kozmetikum, amely egyrészt megóvja a szárazságtól az intim területeket, természetes és friss érzést biztosít, másrészről pedig segít fenntartani az intim területek természetes mikroflóráját és hidrolipid filmréteget képezve védelmet jelenthet a külső fertőzésekkel szemben.
Szárazság vagy a friss érzés hiánya? Kellemetlen érzés és illatok? Vagy egyszerűen csak plusz ápolás és védelem? - akkor az ellen® probiotikus intimkrémet neked találták ki!
Természetes összetevőket tartalmaz!
Nincs benne illatanyag és tartósítószer!
Nem tartalmaz vizet és hormont.
Várandósok és kismamák is használhatják.
Amíg az ellen® probiotikus tampon a hüvelyben fejti ki a hatását, addig a probiotikus intimkrém kifjezetten a női, külső intim területekre lett kifejlesztve. Ugyanazokat a szabadalmaztatott LN baktériumtörzseket tartalmazza, mint a probiotikus tampon (L. fermentum, L. rhamnosus, L. gasseri). Hozzájárul az egészséges baktériumflóra fenntartásához. Ápolja és védi a száraz és érzékeny külső intim területeket. Segít fenntartani a külső intim területeken lévő bőr- és nyálkahártya hidratáltságát. Természetes, kellemes, friss érzést biztosít. Természetes védőréteget képez a kórokozó baktériumok ellen az intim területeken.
Kinek ajánlott a probiotikus intimkrém? Azoknak a nőknek, akik érzékenységet, szárazságot tapasztalnak az intim területeiken pl. aktív sportolók változó korban lévő gyakran érintkeznek vízzel (strand, uszoda, szauna) rendszeres borotva használók. Azoknak, akiknek az egészséges hüvelyi mikroflóra felborult és újra biztosítani szeretnék a kellemes, friss érzést az intim területeiken. Azoknak akik szeretnének védőréteget képezni a hüvelyi fertőzésekkel szemben. Az ellen® probiotikus intimkrém csak természetes eredetű Lactobacillusokból és gondosan válogatott alapanyagokból készül víz-, illatanyag- és tartósítószermentes! Nem tartalmaz ösztrogént terhesség és szoptatás alatt is használható hatása klinikailag igazolt.

ellen® tejsavas intim mosakodó hab:

 

150 ml - természeszetes eredetű összetevőket, tejsavat és orvosi zsálya kivonatot tartalmazó - intim mosakodó hab
 

Természetes megoldás az intim területek higiéniájának fenntartására. Mindennapi használatra ajánlott. Kitűnően használható az intim területek borotválásához. Tejsavat tartalmaz, így hozzájárul az intim területek egészséges pH-jának fenntartásához. Segít megelőzni a kellemetlen szagok kialakulását az intim területeken. pH semleges. Természetes és környezetbarát. Bőrgyógyászatilag tesztelt. A szervezetre káros illatanyagot nem tartalmaz! Tejsav tartalmának köszönhetően segítségedre lehet akár az intim fertőzéseknél javasolt terápia kiegészítéseként. Hozzájárul a természetes, friss érzés fenntartásához a mindennapokban.
Természetes összetevőket tartalmaz!
Nincs benne illatanyag és tartósítószer!
Mindennapos használatra otthon, de ne hagyd otthon ha edzeni vagy fürdőzni mész, utána is jól jöhet a tejsavas ápolás az intim területeknek.
Amíg az ellen® probiotikus tampon a hüvelyben fejti ki a hatását a menstruáció alatt, a probiotikus intimkrém a női, külső intim területekre lett kifejlesztve akár mindennapos vagy vagy kúraszerű használatra, addig az intim mosakodó hab tejsav és orvosi zsálya kivonattal segít a friss érzés fenntartásában a mindennapokban.

1 db ellen® tejsavas intim deo (50 ml)

50 ml - természeszetes eredetű összetevőket, tejsavat és orvosi zsálya kivonatot tartalmazó - intim deo

Természetes megoldás az intim területek higiéniájának és friss illatának fenntartására. Megelőzi az izzadás vagy a kimelegedés okozta kellemetlen szagok kialakulását az intim területeken. Mindennapi használatra ajánlott. Tejsavat tartalmaz, így hozzájárul az intim területek egészséges pH-jának fenntartásához. pH semleges. Természetes és környezetbarát. Bőrgyógyászatilag tesztelt. A szervezetre káros illatanyagot nem tartalmaz! Tejsav tartalmának köszönhetően segítségedre lehet akár az intim fertőzéseknél javasolt terápia kiegészítéseként. Hozzájárul a természetes, friss érzés fenntartásához a mindennapokban.
Természetes összetevőket tartalmaz!
Nincs benne illatanyag és tartósítószer!
Mindennapos használatra mosakodás után, de ne hagyd otthon ha edzeni vagy fürdőzni mész, utána is jól jöhet a tejsavas ápolás az intim területeknek. Vagy akár dobd be a táskádba, napközben is jól jöhet egy kis tejsavas felfrissülés.
Amíg az ellen® probiotikus tampon a hüvelyben fejti ki a hatását a menstruáció alatt, a probiotikus intimkrém a női, külső intim területekre lett kifejlesztve akár mindennapos vagy vagy kúraszerű használatra, addig az intim deo tejsav és orvosi zsálya kivonattal segít a friss érzés fenntartásában a mindennapokban.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha