Cycle

A Cycle tisztítószerek három elhivatott kémikus, Gábor, Sunny és Vera közel egy évtizedes elhivatott tudományos kutatási és fejlesztési munkájának eredménye.

Termékeik teljesen forradalmiak, világújdonságnak számítanak a tisztítószerek világában és mindezt a természet erejével érték el.

A jelszavaik a hatékonyság és a fenntarthatóság, a tiszta otthon és az egészséges környezet.

Ha a Cycle tisztítószereit választod semmiben nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen hatékonyak az előállításuk pedig szuperzöld!

A Cycle tisztítószerek gyártása során egyetlen csepp ivóvizet sem használnak fel, a palackok pedig újrahasznosított műanyagból készülnek. Így a Cycle működésének már az első évében 15 400 liter ivóvizet spórolt meg!

És hogy hogyan csinálják? A körkörös gazdasági modellben hisznek, abban, hogy nem akarnak újabb hulladékot termelni és a már rendelkezésre álló nyersanyagokkal dolgoznak.

Tisztítószereik alapanyaga a biomassza: ez az az anyag, ami a víztisztítási folyamat végén hátramarad: csilliárdnyi apró részecske, amelyek tápanyagban és szénben gazdag közeget biztosítanak az erjesztés folyamatához.

Az erjesztési folyamat végén már csak természetes savak és tiszta víz marad. Ezek segítségével készülnek a CYCLE termékei, azaz a világ első igazi, körkörös tisztítószerei.

Adalékanyagaik is kivétel nélkül fenntartható gazdálkodásból származnak, termékeink természetesek és nem károsítják az egészségedet, sem a  családodét és a háziállataidét sem!

Tehát úgy készítenek hatékony tisztítószereket, hogy semmilyen új anyagot nem kell előállítaniuk, nem termelnek közben hulladékot, sőt, lényegében hulladékot dolgoznak fel és már bizony ez a jövő útja!

Palackjaik is újrahasznosítottak. Az azokat gyártó cég műanyagfeldolgozóktól szerzi be az alapanyagot (ők pedig azoktól, akik elszállítják például tőled is a szelektív hulladékot), így nem új műanyagot gyártanak, hanem már használatban lévőt alakítanak át saját igényeikre. Ez a körkörös gazdaság egyik alapelve, így rengeteg műanyag hulladéklerakókba vagy élővizekbe kerülését akadályozzák meg.

Egy apró feladat van még hátra

Bár nagyon büszkék rá, hogy természetes tisztítószereik és palackjaik újrahasznosítható, fenntartható és így környezetbarát forrásból származnak, mégis van egy kis hiányérzetük.

A szórófej olyan műanyagból készül, ami nem újrahasznosítható és egyelőre nem találtak alternatívát. Cserébe gondoskodnak róla, hogy szórófejeik tartósak és így többször használatosak legyenek, hogy még a legerősebb ujjakkal rendelkező felhasználók is biztosak lehessenek benne, hogy a szórófej több palacknyi CYCLE tisztítószert kiszolgál majd, mielőtt újat kell bevetni.

Utántöltőiket újrahasznosítható aluminium kupakkal ellátva vásárolhatod meg, így mindannyian az újrahasznosítás bajnokai maradhatunk!

Hisznek benne, hogy a háztartási tisztítószerekhez való jövőbe tekintő hozzáállásuk a te bölcs vásárlási döntéseiddel kombinálva jelentősen hozzájárulhatnak egy biztonságosabb, zöldebb és tisztább környezet kialakításához.

Cycle
termék összehasonlítása (0)
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
Cycle általános felülettisztító levendulás s... Cycle általános felülettisztító levendulás s...

Cycle

Cycle általános felülettisztító levendulás s...

1.299Ft

Nettó: 1.023Ft

A Cycle levendulás általános felülettisztítója hatékonyan veszi fel a harcot a porral, a vízkővel vagy akár a ..

Cycle általános felülettisztító levendulás u...

Cycle

Cycle általános felülettisztító levendulás u...

1.100Ft

Nettó: 866Ft

A Cycle levendulás általános felülettisztítója hatékonyan veszi fel a harcot a porral, a vízkővel vagy akár a ..

Cycle fürdőszoba tisztítószer  szórófejjel Cycle fürdőszoba tisztítószer  szórófejjel

Cycle

Cycle fürdőszoba tisztítószer szórófejjel

1.290Ft

Nettó: 1.016Ft

A fürdőszoba a tisztaság és a megtisztulás helye, így a lakás egyik legfontosabb része, amit tisztán és higién..

Cycle fürdőszoba tisztítószer kupakkal

Cycle

Cycle fürdőszoba tisztítószer kupakkal

1.100Ft

Nettó: 866Ft

A fürdőszoba a tisztaság és a megtisztulás helye, így a lakás egyik legfontosabb része, amit tisztán és higién..

Cycle padlótisztító koncentrátum levendula ill... Cycle padlótisztító koncentrátum levendula ill...

Cycle

Cycle padlótisztító koncentrátum levendula ill...

1.100Ft

Nettó: 866Ft

A padló a gyerekeknek a kúszás, mászás, játék helye, így nem csak nekünk nagyoknak fontos, hogy tiszta legyen,..

Cycle WC tisztító citrus illattal 500ml Cycle WC tisztító citrus illattal 500ml

Cycle

Cycle WC tisztító citrus illattal 500ml

1.100Ft

Nettó: 866Ft

A Cycle WC tisztító géles formátumának köszönhetően kiváló megoldás a wc csészék, kádak, mosdók takarítására, ..

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)