Címkék: ecodenta, dinnye ízű fogkrém, gyümölcs, természetes, erős fogzománc, ásványi kalciumsó, vegán, környezetbarát, fluorid

ECODENTA EXTRA dinnye ízesítésű fogzománc erősítő fogkrém ásványi kalcium sóval és fluoriddal 100ml

ECODENTA EXTRA dinnye ízesítésű fogzománc erősítő fogkrém ásványi kalcium sóval és fluoriddal 100ml - Ecodenta

ECODENTA EXTRA dinnye ízesítésű fogzománc erősítő fogkrém ásványi kalcium sóval és fluoriddal 100ml - Ecodenta - Szájápolás - 2.150Ft

2.150Ft
  • Adóval:1.693Ft
  • Ár jutalom pontban: 40
  • Gyártók Ecodenta
  • Típus: Ecodenta
  • Jutalom pontok: 2
  • Elérhető: Raktáron
Frissítő dinnyeillatú fogkrém, fogzománc erősítő hatással, dupla kálciumforrással az erős fogaidért! Ereje a természetes ásványi kálciumsókból fakad, amelyek elősegítik a fogaid kkálciumraktárainak feltöltését. Tesztekkel bizonyított, hogy a kálciumot és foszfátot tartalmazó glycerophosphate segít m..
Frissítő dinnyeillatú fogkrém, fogzománc erősítő hatással, dupla kálciumforrással az erős fogaidért! Ereje a természetes ásványi kálciumsókból fakad, amelyek elősegítik a fogaid kkálciumraktárainak feltöltését. Tesztekkel bizonyított, hogy a kálciumot és foszfátot tartalmazó glycerophosphate segít megvédeni a fogaidat a minannapi káros hatásoktól, savtól és lepedéktől. A kalident, amelnyek szerkezet nagyon közel áll a fogakéhoz, az ásványi anyagokat közvetlenül a zománchoz szállítva, segíti a mikrorepedések felszámolását a fogakon. A természetes ásványokat tartalmazó fluoridos fogkrém segt visszaállítani a fogaid természetes állapotát. 6 év alatti gyermekeknek egy borsónyi méretűt nyomj a fogkeféjére, így megelőzheted a fogkrém lenyelését. Lenyelés esetén konzultáj fogorvosoddal, vagy háziorvosoddal. Fogorvosok által tesztelt fogkrém.
Termék tulajdonságok
Összetevők, tulajdonságok Összetevők: Glicerin, Víz, Hidratált szilícium-dioxid, Kálcium- hidroxilapatit, Sodium Cocoyl Glutamate, Xantángumi, Aroma, Nátrium benzoát, Kálium - szorbát, Nátrium-fluorid, Calcium Glycerophosphate, Fenoxietanol, Ethylhexylglycerin, Borsmentaolaj, Szacharin. 99%-ban természetes összetvők, 0,32%-ban tartalmaz nátrium flouridot (1454 ppm F-).

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha