Címkék: Ecodenta, organikus papaja fogkrém, organikus fogkrém, természetes, vegán, környezetbarát

ECODENTA COSMOS organikus fogfehérítő fogkrém papaja kivonattal 100ml

ECODENTA COSMOS organikus fogfehérítő fogkrém papaja kivonattal 100ml - Ecodenta

ECODENTA COSMOS organikus fogfehérítő fogkrém papaja kivonattal 100ml - Ecodenta - Szájápolás - 2.790Ft

2.990Ft
  • Nettó: 2.354Ft
  • Ár jutalom pontban: 60
  • Gyártók Ecodenta
  • Típus: Ecodenta
  • Jutalom pontok: 3
  • Elérhető: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
Igazoltan organikus fogkrém papaja kivonattal és természetes fehérítő hatással a mindennapos szájhigiéniáért (fluoridot tartalmaz). A papaja, természetesen aktív összetevőinek köszönhetően, a fogzománc károsítása nélkül fehéríti a fogaid. A papajakivonatnak és a finom szemcséknek köszönhetően hatéko..
Igazoltan organikus fogkrém papaja kivonattal és természetes fehérítő hatással a mindennapos szájhigiéniáért (fluoridot tartalmaz). A papaja, természetesen aktív összetevőinek köszönhetően, a fogzománc károsítása nélkül fehéríti a fogaid. A papajakivonatnak és a finom szemcséknek köszönhetően hatékonyan eltávolítja a fogkövet - ezzel helyreállítva a fogak természetes fehérségét-, és megelőzi a fogkő úrjaképződést. Finom, gyümölcsös ízű organikus fogkrém. Másik összetevője, a xylitol hatékonyan megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását. 6 év alatti gyermekeknek egy borsónyi méretűt nyomj a fogkeféjére, így elkerülhető a fogkrém lenyelése. Fogorvosok által tesztelt fogkrém, tanúsított ökológiai gazdálkodásból.
Termék tulajdonságok
Összetevők, tulajdonságok Összetevők: Glicerin, Hidratált szilícium-dioxid, Víz, Aloe Barbadensis levél kivonat*, Papaja gyümölcs kivonat, Xylitol, Cellulóz gumi, Nátrium kókusz-szulfát, Mentaolaj, Aroma (citrusolaj), Nátrium-fluorid, Citromsav, Kálium-szorbát, Nátrium-benzoát. *Organikus gazdálkodásból 0,25% nátrium- fluorid tartalommal (1130 ppm F).

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha