Címkék: cleaneco organikus felmosószer narancs olajjal, cleaneco bio, takarítószerek, takarítás, fertőtlenítő, környezetbarát, fenntartható, vegán, konyha, nagy kiszerelés

Cleaneco Organikus felmosószer narancs olajjal, 5 L

Cleaneco Organikus felmosószer narancs olajjal, 5 L - Cleaneco Bio

Cleaneco Organikus felmosószer narancs olajjal, 5 L - Takarítószerek - 3.500Ft

3.780Ft
  • Nettó: 2.976Ft
  • Ár jutalom pontban: 160
  • Gyártó: Cleaneco
  • Típus: Cleaneco Bio
  • Jutalom pontok: 7
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Cleaneco Organikus felmosószer alkalmas valamennyi vízálló felület tisztítására. Hatásosan és gazdaságosan eltávolítja a szennyeződéseket kőről, csempéről, linóleumról, műanyag felületekről és minden egyéb kezelt vízálló felületről. Mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően használatáv..

A Cleaneco Organikus felmosószer alkalmas valamennyi vízálló felület tisztítására. Hatásosan és gazdaságosan eltávolítja a szennyeződéseket kőről, csempéről, linóleumról, műanyag felületekről és minden egyéb kezelt vízálló felületről. Mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően használatával magas fényű, csíkmentes felületet érhetünk el. Természetes narancsolaj- és levendulaolaj tartalma kellemes és hosszantartó illatot biztosít. A termék gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 98%-ban lebomlik. Felhasználási javaslat: Használatához, a szennyeződés mértékétől függően, adagoljunk 1-2 kupak tisztítószert 5l vízhez, majd felmosó kendővel, vagy felmosómoppal töröljük át a felületet. Használata, mezőgazdasági alkohol tartalmának köszönhetően foltmentesen száradó felületet eredményez. Felmoshat, tisztíthat vele: kezelt és kezeletlen felületű követ, járólapot, linóleumot, műgyantát, laminált padlót, parkettát, hajópadlót, márványt, gránitot, mészkövet, laminált irodai bútorokat, kezelt, lakkozott felületű fát, műanyagot.

Összetétel: Izopropil alkohol 5-15%, anionos felületaktív anyag <5%, nemionos felületaktív anyag <5%, vízoldható oldószer <5%, illatanyag. Színező anyagot nem tartalmaz!

A Cleaneco célja, hogy termékeiket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartják, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításukhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzék be.

Cleaneco
ÖSSZETEVŐK Összetétel: Izopropil alkohol 5-15%, anionos felületaktív anyag <5%, nemionos felületaktív anyag <5%, vízoldható oldószer <5%, illatanyag. Színező anyagot nem tartalmaz! Figyelmeztetések: Gyermekek kezébe nem kerülhet. A nyitáskor keletkező gőzpermetet nem szabad belélegezni! Kerüld a szembe jutást! Ha szembe kerül, azonnal öblítsd ki alaposan tiszta vízzel! Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Hűvös helyen, állítva tárolandó!

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha