Címkék: cleaneco üvegtisztító, cleaneco bio, takarítószerek, takarítás, környezetbarát, fenntartható, vegán, konyha

Cleaneco Üvegtisztító, 0,5 L

Cleaneco Üvegtisztító, 0,5 L - Cleaneco Bio

Cleaneco Üvegtisztító, 0,5 L - Takarítószerek - 799Ft Cleaneco Üvegtisztító, 0,5 L - Cleaneco Bio - Takarítószerek - 799Ft Cleaneco Üvegtisztító, 0,5 L - Cleaneco Bio - Takarítószerek - 799Ft Cleaneco Üvegtisztító, 0,5 L - Cleaneco Bio - Tisztítószerek -

950Ft
  • Nettó: 748Ft
  • Ár jutalom pontban: 160
  • Gyártó: Cleaneco
  • Típus: Cleaneco Bio
  • Jutalom pontok: 7
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Cleaneco Üvegtisztító hatékonyan távolítja el lerakódásokat üveg, tükör és minden vízálló felületről. Ez az öko tisztítószer az üvegtisztításon mellett, kiválóan alkalmas a fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, mint például a márvány vagy gránit, a lakkozott parketta és laminál..

A Cleaneco Üvegtisztító hatékonyan távolítja el lerakódásokat üveg, tükör és minden vízálló felületről. Ez az öko tisztítószer az üvegtisztításon mellett, kiválóan alkalmas a fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, mint például a márvány vagy gránit, a lakkozott parketta és laminált padló takarításához és felmosásához is. A Cleaneco Üvegtisztító spray  mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően, a megtisztított felület magas fényű, vízlepergető  és portaszító tulajdonságú lesz. A természetes alapanyagoknak köszönhetően ez az öko tisztítószer koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik. Környezetbarát takarítószer, amely állatkísérletmentes.

Felhasználási javaslat: permetezz a szórófejes palackból a tisztítandó felületre, de csak egy kicsit, “1 maximum 2 fújás elegendő”, mivel a termékben található növényi alkohol hatékonyan és gazdaságosan távolítja el a szennyeződéseket és segít, hogy gyorsan végezz az ablakpucolással. Óvd a környezetet és a kiürült szórófejes palackját ne dobd ki, hanem töltsd után “fél áron” a CLEANECO ÜVEGTISZTÍTÓ 1l-es utántöltőjével! Felmosáshoz 5l vízhez adjunk 1-2 kupak tisztítószert!


Cleaneco
ÖSSZETEVŐK Etanol <15%, vízoldható oldószer <5%, nem ionos felü¬letaktív anyag <1%, illatanyag. Színező anyagot és tartósítószert nem tartalmaz! S2 Gyerekek kezébe nem kerülhet! Kerülje a szembe jutást! S23 A keletkező gőzt/permetet nem szabad belélegezni! Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni!

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha