Tags: green, says, zoé, meséi, books

Green Says

Green Says - Zoé meséi

Green Says - Books - 3.490Ft

3,490Ft
  • Ex Tax:3,324Ft
  • Unit gross price: 3,490Ft/darab
  • Unit net price: 3,324Ft/darab
  • Brand: Zoé meséi
  • Product Code: Zoé meséi
  • Availability: Temporary stock shortage
  • Delivery deadline: - For products in stock, the expected delivery time is 1-2 working days with GLS and 5-7 working days with MPL.
Szerző: Jánosi BrigittaSzámolás környezettudatos szemlélettel? Színek felfedezése az erdő segítségével? Mi való a szemétbe, és mi a komposztba? A környezeti nevelés már óvoda előtt elkezdhető!Miközben a mondókák fejlesztik a gyerekek ritmusérzékét, memóriáját, fantáziáját, szókincsét, a szülő-gyerme..

Szerző: Jánosi Brigitta

Számolás környezettudatos szemlélettel? Színek felfedezése az erdő segítségével? Mi való a szemétbe, és mi a komposztba? A környezeti nevelés már óvoda előtt elkezdhető!

Miközben a mondókák fejlesztik a gyerekek ritmusérzékét, memóriáját, fantáziáját, szókincsét, a szülő-gyermek köteléket, addig ezekre a kérdésekre is választ nyújt a Zöld mondókák címmel megjelenő könyv, 19 mondóka, és 2 vers segítségével.

A mondókák fejlesztenek, és egyúttal közelebb húznak egymáshoz. Tökéletes eszközök az érzékenyítésre, tudatos nevelésre, már a legkisebb korosztály számára. A Zöld mondókák könyv a környezeti nevelés részeként a szerző olyan mondókáinak, verseinek gyűjteménye, amelyek támogatják a környezettudatos lépéseket. Segítik azok megtételét a gyermekes családok, óvodás, kisiskolás csoportok számára, karöltve Czikkely Panni (czikkcakk) illusztrációival.

A könyv ízig-vérig a környezeti nevelésre született, így annak lapjai sem ártanak a környezetnek, ugyanis újrahasznosított papírból készültek.


Jellemzők

Újrahasznosított papírból készült

Megjelenés: 2021. július 1.

ISBN: 978-615-81719-2-2

Kötésmód: kéménytáblás

Méret: 148 x 148 mm