Címkék: 3sprouts, játéktartó, láda, víziló nagy, tároló, fiúk, lányok, gyerekszobájába, 3sprouts, 3sprouts, játéktartó, láda,

3sprouts Játéktartó láda, Víziló - Nagy tároló Fiúk és Lányok Gyerekszobájába

3sprouts Játéktartó láda, Víziló - Nagy tároló Fiúk és Lányok Gyerekszobájába - 3Sprouts

3sprouts Játéktartó láda, Víziló - Nagy tároló Fiúk és Lányok Gyerekszobájába - 3Sprouts - 3Sprouts Játéktartó Láda - 12.950Ft 3sprouts Játéktartó láda, Víziló - Nagy tároló Fiúk és Lányok Gyerekszobájába - 3Sprouts - 3Sprouts Játéktartó Láda - 12.950Ft 3

12.950Ft
  • Nettó: 10.197Ft
  • Ár jutalom pontban: 2590
  • Gyártó: 3Sprouts
  • Típus: 3Sprouts
  • Jutalom pontok: 129
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A 3 Sprouts nagyméretű játéktartó láda, tökéletes megoldás a gyerekszobában a játékok, könyvek rendszerezésére, ráadásul gyönyörű, kedves designja miatt nem csupán tároló, hanem a szoba éke is egyben és remekül kiegészíti a gyerekszoba bútorait. A játéktartó ládának megerősített, stabil oldalla..
A 3 Sprouts nagyméretű játéktartó láda, tökéletes megoldás a gyerekszobában a játékok, könyvek rendszerezésére, ráadásul gyönyörű, kedves designja miatt nem csupán tároló, hanem a szoba éke is egyben és remekül kiegészíti a gyerekszoba bútorait. 
A játéktartó ládának megerősített, stabil oldallapjai vannak és lehajtható fedele. 
Nagy mérete lehetővé teszi, hogy sok minden elférjen benne, így a rendrakás egyszerűbbé és gyorsabbá válik, hiszen a pici is lelkesen segít majd a pakolásban, ha kedvenc kincsesládájába kell elrejtenie kedvenc játékait. 3 Sprouts ládák segítségével személyessé varázsolhatod a gyerekszobát.
Színt visz a gyerekszobába és a hétköznapokba, a gyerekek és felnőttek örömére is.
Mérete: 38 cm magas 61 cm széles 36.5 cm mély

Anyaga
Anyagának összetevői Anyaga: 100% poliészter, 100% poliészter filc rátét, 100% papír merevítők

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha