HÚSVÉTI KISZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Kedves Vásárlónk! Raktárköltözés és a húsvéti ünnepek miatt a Zöldmami csomagfeladás április 16. és 23. között szünetel. Az április 15-én leadott rendelések még kiszállításra kerülnek. A fenti időszak alatt is a megszokottak szerint tudsz rendelni a webshopból, azonban kérünk, számolj a megnövekedett kiszállítási idővel. Köszönettel: a Zöldmami csapata

Címkék: 3sprouts, pelenka, tároló., bálna, -, rendszerező, táska, pelenkázáshoz., 3sprouts., 3sprouts, pelenka, tároló

3Sprouts Pelenka tároló, Bálna - Rendszerező táska pelenkázáshoz

3Sprouts Pelenka tároló, Bálna - Rendszerező táska pelenkázáshoz - 3Sprouts

3Sprouts Pelenka tároló, Bálna - Rendszerező táska pelenkázáshoz - 3Sprouts - 3Sprouts pelenka tároló - 9.990Ft Rendszerező táska pelenkázáshoz

9.990Ft
  • Nettó: 7.866Ft
  • Ár jutalom pontban: 1997
  • Gyártó: 3Sprouts
  • Típus: 3Sprouts
  • Jutalom pontok: 99
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
3 Sprouts pelenkatároló kedves állatos mintájával a babaszoba dísze lesz amellett, hogy kiváló a pelenka, popsikrém, törlőkendő– egyszóval minden pelenkázáshoz szükséges babaápolási termék tárolására. A pelenkatároló merevített falú, így kényelmes és egyszerű belepakolni. A tetején lévő fogantyújána..
3 Sprouts pelenkatároló kedves állatos mintájával a babaszoba dísze lesz amellett, hogy kiváló a pelenka, popsikrém, törlőkendő– egyszóval minden pelenkázáshoz szükséges babaápolási termék tárolására. A pelenkatároló merevített falú, így kényelmes és egyszerű belepakolni. A tetején lévő fogantyújának köszönhetően pedig egyszerűen hordozható, ha a pelenkázón kívül van rá szükség. 
Design pelenkatartó mókás állatos mintával, mely színt visz a gyerekszobába és a hétköznapokba. :)
Tisztítása: nedves ruhával letörölhető.
Mérete: 27X27X25cm.

Anyaga
Anyagának összetevői Anyaga: 100% poliészter, merev falú.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha