Címkék: a, titokzatos, könyvtár, marbushka, társasjátékok, műanyagmentes

A titokzatos könyvtár

A titokzatos könyvtár - Marbushka

A titokzatos könyvtár - Marbushka - Társasjátékok - 10.900Ft A titokzatos könyvtár - Marbushka - Társasjátékok - 10.900Ft A titokzatos könyvtár - Marbushka - Társasjátékok - 10.900Ft A titokzatos könyvtár - Marbushka - Társasjátékok - 10.900Ft A titokzato

10.900Ft
  • Nettó: 8.583Ft
  • Ár jutalom pontban: 2180
  • Gyártó: Marbushka
  • Típus: Marbushka
  • Jutalom pontok: 108
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Kooperatív társasjáték csak papírból és fából, takarékos és környezetbarát csomagolásban, műanyagok nélkül.Mentsétek meg a varázslatos könyvekben rekedt olvasókat, mielőtt a könyvtár termei beomlanak! Minden karakter rendelkezik egy-egy szupererővel, amelyet a mentőcsapat közös akciójában hasznosíth..

Kooperatív társasjáték csak papírból és fából, takarékos és környezetbarát csomagolásban, műanyagok nélkül.

Mentsétek meg a varázslatos könyvekben rekedt olvasókat, mielőtt a könyvtár termei beomlanak! Minden karakter rendelkezik egy-egy szupererővel, amelyet a mentőcsapat közös akciójában hasznosíthat. Szerencsekártyák alakítják a játék menetét, közös a kockázat, az izgalom és a győzelem is. Akár felnőtteknek, akár gyerekeknek nagyszerű kikapcsolódás ez az összetett játék. Mivel együttműködésen alapul, segíthet átlendülni a győzelem iránti vágyról a játék örömére azoknak a gyerekeknek, akiknek ez nehezebben megy. 

Nyolcéves kortól ajánljuk, 1-4 játékos számára. 


Kerettörténete:

A Mysterious Library különleges könyveket őrzött, olyanokat, amelyekben az olvasó szereplője lehetett a történeteknek. Titkos társaságának tagjai párfilléres kölcsönzési díj fejében idomíthattak sárkányt, utazhattak a Níluson, kutathattak kincsek után, ahogyan kedvük tartotta. Egészen addig tartottak a mesés kalandok, amíg Mr. Mean találmányával, a vetítő pengével kárt nem tett a varázslatos könyvekben. Ezekben a történetek folytonossága megszakadt, és az olvasók a könyv foglyai lettek. A ti küldetésetek, hogy megállítsátok Mr. Mean-t, hatástalanítsátok a pengéket és megmentsétek a könyvtárat és a könyvekben rekedt kalandorokat. Ehhez meg kell találnotok a könyvek darabjait és össze kell illesztenetek őket, hogy visszaálljon a történetek folytonossága, a kalandorok pedig visszatérhessenek a valóságba.

8 ÉVES KORTÓL, 1-4 JÁTÉKOS

JÁTÉKIDŐ: 45 PERC

MÉRET:

DOBOZ MÉRET: 21X21 CM

TÁBLA: 40X40 CM

FIGURÁK, KÁRTYÁK: 8 CM

TARTALOM:

1 JÁTÉKTÁBLA, 15 ROM

12 VETÍTŐ PENGE

4 KÖNYV, 5 FIGURA

64 JÁTÉKKÁRTYA


A marbushka játékok jellemzői:


KÖRNYEZETTUDATOSSÁG -  A marbushka játékok tervezésénél és készítésénél nemcsak szépségre és tartósságra törekszünk, de a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot is szem előtt tartjuk. Az általunk használt papírok FSC és PEFC minősítéssel rendelkeznek, amelyek garantálják, hogy a fák felelős erdőgazdaságokból származnak. Az erdőket a szabványoknak megfelelően vágják, újraültetik és felelősen karbantartják. Játékaink kartonjai 90% -ban újrahasznosított papírból készülnek.


MŰANYAGOK NÉLKÜL - Játékaink elkészítésekor és szállításakor minimális mennyiségű csomagolóanyagot használunk, forgalmazóink gondossága pedig szükségtelenné teszi a vákumfóliázást.


KÉZZEL KÉSZÍTETT - A nyomdai munkák kivételével a Marbushka játékok kézi munkával készülnek, így előállításuk a legkevésbé terhelő a környezetre nézve.


TERMÉSZETESEN - A természetes alapanyagokat részesítjük előnyben: játékaink papírból, fából és vászonból készülnek. A fa elemek díszítéséhez és védelméhez vízbázisú festéket használunk, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.


FAIR TRADE - Játékaink Magyarországon készülnek. Gyártóink, beszállítóink, partnereink és forgalmazóink mind kisvállalkozások, családi vállalkozások – akárcsak manufaktúránk.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha