Címkék: bio, pamut, előke extra, hosszú, the, organic, company, pamut, előkék

Bio pamut előke- extra hosszú

Bio pamut előke- extra hosszú - The Organic Company

Bio pamut előke- extra hosszú - The Organic Company - Pamut előkék - 5.989Ft Bio pamut előke- extra hosszú - The Organic Company - Pamut előkék - 5.989Ft Bio pamut előke- extra hosszú - - -

5.990Ft
  • Nettó: 4.717Ft
  • Ár jutalom pontban: 1197
  • Gyártó: The Organic Company
  • Típus: The Organic Company
  • Jutalom pontok: 59
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A The Organic Company 100% bio pamutból készült extra hosszú előkéje praktikus választás a mindennapokban, ha a családban kisgyerekek is vannak. Úgy tervezték, hogy a pici etetését megkönnyítse. A hátán egyszerűen összekapcsolható patenttal, elől pedig hosszúságának köszönhetően, biztonságosan haszn..

Elérhető opciók:

A The Organic Company 100% bio pamutból készült extra hosszú előkéje praktikus választás a mindennapokban, ha a családban kisgyerekek is vannak. Úgy tervezték, hogy a pici etetését megkönnyítse. A hátán egyszerűen összekapcsolható patenttal, elől pedig hosszúságának köszönhetően, biztonságosan használható tányéralátétként is, így ha a kicsi befejezte ez evést, egy egyszerű mozdulattal könnyen letakaríthatjuk az asztalt.

Gyorsan száradó, halszálkás szövésű mosható textil.  100% bio pamutból készült, és mentes a vegyszerektől, méreganyagoktól és nehézfémektől. Az alapanyagok ökológiai gazdaságból származnak, amit GOTS tanúsítvány igazol.

Méret: 30 x 50 cm

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha