Címkék: bogárkák, memória, marbushka, társasjátékok, műanyagmentes

Bogárkák memória

Bogárkák memória - Marbushka

Bogárkák memória - Marbushka - Társasjátékok - 3.600Ft Bogárkák memória - Marbushka - Társasjátékok - 3.600Ft Bogárkák memória - Marbushka - Társasjátékok - 3.600Ft Bogárkák memória - Marbushka - Társasjátékok - 3.600Ft Bogárkák memória - Marbushka - Társ

3.600Ft
  • Nettó: 2.835Ft
  • Ár jutalom pontban: 719
  • Gyártó: Marbushka
  • Típus: Marbushka
  • Jutalom pontok: 35
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Hagyományos memóriajáték igényes rajzokkal és egy kis csavarral: ha nehezíteni szeretnétek a játékon, beszéljétek meg előre, ki melyik bogárcsaládot gyűjti! Kisebbek és a hagyományos memória rajongói megtalálják az örömüket az eredeti szabály szerinti játékban.A magyar készítő, Marbushka most is rag..

Hagyományos memóriajáték igényes rajzokkal és egy kis csavarral: ha nehezíteni szeretnétek a játékon, beszéljétek meg előre, ki melyik bogárcsaládot gyűjti! Kisebbek és a hagyományos memória rajongói megtalálják az örömüket az eredeti szabály szerinti játékban.

A magyar készítő, Marbushka most is ragaszkodott ahhoz, hogy kizárólag természetes alapanyagokból alkosson játékot, helytakarékos csomagolásban, műanyagok és felesleges térkitöltő elemek nélkül.

Akár már 3 éves kortól sikerrel játszható!


Részletek:

A bogárkás csapatjáték figuráit most közelebbről is megismerheted! Az ovális kártyákból akár egy egész családi fotóalbum összerakható. Megtudhatod, hogy kik a kék, a zöld, a barna és a lila család tagjai. Persze a játék lényege nem ez, hanem a szokásos: meg kell találni az egyforma kártyákat. Akinek a legtöbb sikerül, az győz.


A marbushka játékok jellemzői:


KÖRNYEZETTUDATOSSÁG -  A marbushka játékok tervezésénél és készítésénél nemcsak szépségre és tartósságra törekszünk, de a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot is szem előtt tartjuk. Az általunk használt papírok FSC és PEFC minősítéssel rendelkeznek, amelyek garantálják, hogy a fák felelős erdőgazdaságokból származnak. Az erdőket a szabványoknak megfelelően vágják, újraültetik és felelősen karbantartják. Játékaink kartonjai 90% -ban újrahasznosított papírból készülnek.


MŰANYAGOK NÉLKÜL - Játékaink elkészítésekor és szállításakor minimális mennyiségű csomagolóanyagot használunk, forgalmazóink gondossága pedig szükségtelenné teszi a vákumfóliázást.


KÉZZEL KÉSZÍTETT - A nyomdai munkák kivételével a Marbushka játékok kézi munkával készülnek, így előállításuk a legkevésbé terhelő a környezetre nézve.


TERMÉSZETESEN - A természetes alapanyagokat részesítjük előnyben: játékaink papírból, fából és vászonból készülnek. A fa elemek díszítéséhez és védelméhez vízbázisú festéket használunk, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.


FAIR TRADE - Játékaink Magyarországon készülnek. Gyártóink, beszállítóink, partnereink és forgalmazóink mind kisvállalkozások, családi vállalkozások – akárcsak manufaktúránk.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha